Moda
Mohito

Svi high street brendovi imaju svoje bestsellere - izabrali smo 7 najboljih komada s Mohitove liste

  • Jesen je već i kalendarski počela i sada je zadnji čas da se opskrbimo it komadima
  • High street brendovi u svojim najprodavanijim artiklima najčešće imaju kapute, sakoe i haljine
  • Pronašli smo najbolje komade s potpisom brenda Mohito koji su idealni za svaki dan

Na našu veliku žalost, morali smo se oprostiti s lepršavim i laganim haljinama i suknjama te smo polako krenuli vaditi jesensku garderobu. Ali, uvijek nedostaje neki komad, bilo da je u pitanju haljina, košulja ili kaput, zar ne? Iskoristili smo blagodati internetske ponude i otkrili koji su najprodavaniji komadi u high street trgovinama, a ovoga puta je u pitanju brend Mohito. Izdvojili smo sedam trendi, ali ujedno klasičnih komada koji su uvijek odličan odabir i na savršen način upotpunjuju garderobu!

Push up traperice

traperice | Autor: Mohito Mohito

Traperice su uvijek u modi i nerijetko spašavaju situaciju kada nismo sigurno što odjenuti. Uz model srednje visokog struka i pomalo isprani denim, ove traperice imaju i push up efekt te ukranse šavove na stražnjem dijelu koji dodatno podižu stražnjicu. Idealan basic komad za sve prilike!

traperice | Autor: Mohito Mohito Mohito, push up traperice (199,90 kn)

Bijela košulja

košulja | Autor: Mohito Mohito

Što je ljeti bijela majica, to je u jesen bijela košulja. Izrađena od 100% viskoze omogućava iznimnu udobnost, a uz romantične čipkane detalje na rukavima i prednjem dijelu košulje, ovaj komad je idealan i za ozbiljnije prigode poput poslovnih sastanaka. Jednako dobro izgleda uz traperice kao i uz plisiranu suknju!

košulja | Autor: Mohito Mohito Mohito, bijela košulja (189,90 kn)

Mekani pulover

pulover | Autor: Mohito Mohito

Zemljani tonovi pružaju toplinu i eleganciju svakom komadu, a točno takav efekt dobivamo i s elegantnim smeđim puloverom. Kombinacija viskoze i pamuka osigurava toplinu i udobnost, a suženi donji dio i prednji dio rukava pružaju malu dozu pomaka u dizajnu i razigranosti.

pulover | Autor: Mohito Mohito Mohito, smeđi pulover (189,90 kn)

Sako na dvoredno kopčanje

sako | Autor: Mohito Mohito

Bez sakoa ne možemo zamilsiti ni jesen, ali nakon upadljivih i jarkih boja, sada na red dolaze smireniji tonovi. Nježno ružičasta puderasta dominira blazerom s dvorednim kopčanjem, a dodatna posebnost su prednji preklopni džepovi. Idealan za poslovne sastanke i svečanije prilike u kombinaciji s istim hlačama, ali i za ležernija druženja kada ga kombiniramo s trapericama.

sako | Autor: Mohito Mohito Mohito, ružičasti blazerr (379,90 kn)

Baloner

balober | Autor: Mohito Mohito

Kralj jeseni je zasigurno trenč poznat kao baloner. Ove jeseni biramo pravi klasik na dvoredno kopčanje gumba s dva džepa i pojasom koji će dodatno naglasiti struk. Bež boja i dužina iznad koljena uvijek su najbolji odabir, posebice ako tražimo komad koji ćemo nositi još godinama!

pulover Možda vas zanima Puloveri i košulje s naglašenim rukavima jesenski su hit, donosimo izbor najljepših Rubrika Moda Moda

baloner | Autor: Mohito Mohito Mohito, bež baloner (499,90 kn)

Mala crna haljina

haljina | Autor: Mohito Mohito

Vjenčanje, krstitke, proslava rođendana – u nedoumici uvijek biramo malu crnu haljinu! Kako joj i sam naziv kaže, kratka haljina dolazi u kombinaciji s dugim rukavima, ali i ukrasnim gumbima koji krase prednji dio. Za potpunu eleganciju ju kombiniramo s crnom klasičnom salonkom, a za rokerski odmah ovu malu crnu haljinu stiliziramo uz bajkerske čizme!

haljina | Autor: Mohito Mohito

Kaput s odmakom

kaput | Autor: Mohito Mohito

Šećer na kraju je dobar kaput bez kojih su jesenski i zimski dani jednostavno nezamislivi. Posebno nas je osvojio model predimenzioniranog kroja u prekrasnoj zelenoj nijansi. Kombinacija vune i poliesterskog vlakna osigurava toplinu i tijekom najvećih vjetrova, a ovratnik s reverima i prednji preklopni džepovi te dvostruko kopčanje pritisnim gumbima kaputu daju pomalo retro prizvuk šezdesetih godina prošlog stoljeća. Idealan komad za razbijanje jesenjeg sivila!

kaput | Autor: Mohito Mohito Mohito, zeleni kaput s vunom (659,90 kn)

Možda vas zanima Naše slavne cure već nose najveći jesenski trend, evo kako ga kombiniraju Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@mohitofashion

Komentari 0