Moda

U supervrećastim trapericama i mini topu J.Lo je još jednom dokazala da je kraljica stila

Jennifer Lopez je jedna od najpoznatijih žena na svijetu, a njezine modne kombinacije nas ne prestaju oduševljavati. Poznata je po svojim street style lookovima, a posljednjih dana u New Yorku ne prestaje plijeniti poglede. J.Lo smo imali priliku vidjeti u jako opuštenoj dnevnoj opciji, koja je u isto vrijeme bila veoma glamurozna i uočljiva. Naime, J.Lo je u svojoj "Jenny from the Block" eri odijevanja, a voli pokazati i svoje trbušne mišiće.

Foto: Pixsell/ Dylan Travis/ABACA, J.Lo street style | Autor: Pixsell/ Dylan Travis/ABACA Pixsell/ Dylan Travis/ABACA Foto: Pixsell/ Dylan Travis/ABACA, J.Lo street style Foto: Pixsell/ Dylan Travis/ABACA, J.Lo street style | Autor: Pixsell/ Dylan Travis/ABACA Pixsell/ Dylan Travis/ABACA Foto: Pixsell/ Dylan Travis/ABACA, J.Lo street style

J.Lo je snimljena u outfitu koji se sastojao od traperica veoma širokih nogavica brenda Gucci, a kombinirala ju je s tamno zelenom uskom rebrastom dolčevitom u crop top stilu. U ruci je nosila Lady Dior torbicu u jednako dubokoj zelenoj boji i u lakiranoj koži. Za dodatnu udobnost je obula UGG čizme s povišenim potplatom koje su bile veliki trend ove zime. Iako možda nemamo Gucci hlače i Dior torbicu, ovu modnu kombinaciju možemo prekopirati. Rekli bismo idealan outfit za ovo promjenjivo vrijeme. 

Foto: Pixsell/ Dylan Travis/ABACA, J.Lo street style | Autor: Foto: Pixsell/ Dylan Travis/ABACA, J.Lo street style

Foto: Pixsell/ Dylan Travis/ABACA, J.Lo street style | Autor: Pixsell/ Dylan Travis/ABACA Pixsell/ Dylan Travis/ABACA Foto: Pixsell/ Dylan Travis/ABACA, J.Lo street style

J.Lo je cijelo look završila sa sunčanim naočalama velikog i tankog okvira kroz koji su joj se vidjele oči. Također, na ušima je imala svoj zaštitni znak - naušnice u obliku ringa. Cijeli look je upotpunila nježnim, dnevnim makeupom, sa sjajilom u breskvastoj boji i laganim rumenilom. Naravno, njezina frizura je bila veoma važan dio njezinog outfita, a J.Lo je poznata po velikim, volumenskim valovima koji ni ovoga puta nisu izostali.

Photo: None

Komentari 0