Stars

J. Lo još uvijek ima ovaj skupocjeni zaručnički prsten koji joj je dao Ben Affleck, nikada mu ga nije vratila

  • Jennifer Lopez navodno još uvijek posjeduje zaručnički prsten kojim ju je zaručio Ben Affleck
  • Glumac je pjevačicu zaprosio sa 6-karatnim ružičastim dijamantom koji je dizajnirao Harry Winston, čija se vrijednost procjenjuje na 2,5 milijuna dolara
  • Činjenica da J. Lo čuva prsten svih ovih desetljeća sigurno čini njezino ponovno druženje s Benom još posebnijim

Što se dogodilo sa zaručničkim prstenom Jennifer Lopez koji je dobila od Bena Afflecka? Očito ga možda još uvijek posjeduje sve ove godine! Bivši publicist J. Lo, Robert Shuter, tvrdi da ona zapravo nikada nije vratila raskošni dijamant Benu nakon što su raskinuli zaruke 2004. godine.

Ben Affleck i Jennifer Lopez | Autor: Shutterstock Shutterstock Ben Affleck i Jennifer Lopez

Shuter je razgovarao o svojoj bivšoj šefici i njezinoj navodnoj obnovljenoj vezi s Affleckom nakon jednotjednog odmora para u Montani . "Koliko znam, Jen nikada nije vratila prsten", otkrio je Shuter o rijetkom ružičastoj blještavom dijamantu. "Dakle, ako se stvari s njih dvoje razviju, Bože, ona već ima najljepši prsten koji sam ikada vidio."

Ben Affleck i Jennifer Lopez Možda vas zanima Jennifer zapalila fanove nakon vikenda s Benom Affleckom: ''Doslovno nešto najseksi što sam ikad vidjela!'' Rubrika Stars Stars  | Autor: Facebook/FURKA Facebook/FURKA J. Lo sa zaručničkim prstenom Bena Afflecka

J. Lo (51) i Ben (48) počeli su hodati nakon sastanka na setu filma Gigli 2001. Godinu dana kasnije, glumac je pjevačicu zaprosio s 6-karatnim prstenom ružičastog dijamanta koji je dizajnirao Harry Winston, čija se vrijednost procjenjuje na 2,5 milijuna dolara. 

Jennifer Lopez podijelila je obiteljsku fotografiju s kćeri Emme i mamom Guadalupe - koliko ti sliče?

"To je apsolutno zapanjujuće. Jednom sam bio s njom i taj prsten zasljepljuje", rekao je Shuter o Jenniferinom ružičastom zaručničkom prstenu. "Skoro sam pomislio - oprosti mi, Jen - gotovo da je lažan, jer je bio tako velik! Nisam mislio da je pravi! Rekla je: "Ne diraj, to je pravi prsten."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Činjenica da J. Lo čuva prsten svih ovih desetljeća sigurno čini njezino ponovno druženje s Benom još posebnijim. Page Six prvi je izvijestio da par "provodi vrijeme zajedno" nakon Jenniferinog odvajanja od Alexa Rodrigueza. Pjevačica i bivša bejzbol zvijezda prekinuli su u travnju 2021., nakon četiri zajedničke godine. Nedugo nakon što je J-Rod objavio njihov prekid, Ben je, primijećen u bijelom SUV-u ispred pjevačicinog doma u Kaliforniji. Početkom svibnja dvojac je također zajedno otputovao u Montanu.

Možda vas zanima Jennifer Lawrence prekinula je intervju kako bi otkrila "breaking news" o Jennifer Lopez i Benu Afflecku Rubrika Stars Stars

Prema izvoru, J. Lo i Ben od tada razgovaraju svaki dan. "Jennifer je u kontaktu s Benom svaki dan", rekao je izvor. "Planiraju se i dalje viđati. Jennifer je jako uzbuđena kako stvari stoje s Benom."

Photo: Shutterstock

Komentari 0