Moda
Gucci Attache torba

Gucci Attaché torbu obožavaju brojne slavne dame, među njima je i Jennifer Lopez

  • Mini torbe još uvijek su vrlo popularne, no neke slavne zvijezde za svakodnevne izlaske ipak preferiraju veće torbe opuštenijih silueta
  • Upravo jedan od takvih modela je i Gucci Attaché torba koja je osvojila holivudske zvijezde
  • Zanimljiv dizajn koji definira velika kopča, savršen je za opuštenije i više casual modne kombinacije

Guccijeva modna revija 'Love Parade' među više od 100 lookova predstavila je i zanimljive modne dodatke koji su odmah privukli pažnju. Jedan od njih je i Gucci Attaché torba, koja je ubrzo pronašla poklonike među celebrityjima te ju obožavaju nositi Jennifer Lopez, Olivia Wilde i Julianne Moore. 

Alessandro Michele, kreativni direktor Guccija u priopćenju je o dizajnu izjavio: "Silueta torbe, tipična za 70-e, projicira vrlo moderan stav koji me je uvjerio da dodam eklektični simbol koji može izraziti ideju dvojne funkcije".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @gucci

 

Gucci Attaché torba dobila je ime po francuskoj riječi za kuku, te ju definira velika kopča u obliku slova G, koja otvara ili zatvara siluetu torbe. Kad je kopča zatvorena, torba dobiva oblik polumjeseca te se može nositi u ruci ili na ramenu, dok se s otvorenom kopčom transformira  praktičnu poštarsku torbu koja se može nositi na ili preko ramena. 

Zara Možda vas zanima Ravno iz budućnosti! Torba metalik srebrnog sjaja iz Zare nas je oduševila Rubrika Moda Moda

Dostupna je u većoj i manjoj veličini te od različitih materijala, poput brušene kože ili platna s otisnutim monogramom brenda. Sve torbe krasi i široki remen koji dolazi u različitim kombinacijama boja, crveno-zelenoj i žuto-narančastoj.

Gucci Attache torba | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Jennifer Lopez

Jennifer Lopez nosila ju je ovog ljeta u opuštenoj kombinaciji s bijelom košuljom, kratkim trapericama i bijelim Off-White tenisicama, a Olivia Wilde se s Gucci Attaché torbom od brušene kože u tamnocrvenoj boji u sportskom outfitu zaputila u teretanu. 

Gucci Attache torba | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Olivia Wilde

Dvije holivudske glumice Gucci Attaché torbu nosile su na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Veneciji. Jodie Turner-Smith svoju je Gucci Attaché torbu s monogramom i žuto-narančastim remenom kombinirala uz prozirno odijelo u ružičastim i žutim nijansama!

Gucci Attache torba | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Jodie Turner-Smith

Julianne Moore jednako ju je dobro uklopila u casual, ali chic kombinaciju s trapericama, običnom bijelom majicom i tamnoplavim blejzerom!

Gucci Attache torba | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Julianne Moore

Možda vas zanima Kate Middleton obožava ovu torbicu - ima je u čak 13 različitih boja Rubrika Moda Moda

 

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0