Moda 13. studenoga 2022.

Ravno iz budućnosti! Torba metalik srebrnog sjaja iz Zare nas je oduševila

Zara
Zara.
  • Blještavilo nije rezervirano samo za blagdane
  • Modne kuće kao što su Dolce & Gabbana, Fendi i Balenciaga u svojim kolekcijama imaju srebrne torbe
  • Pronašli smo odličan model u Zara ponudi po pristupačnoj cijeni

Srebro, blještavilo, šljokice i visoki sjaj nisu rezervirani samo za doček Nove godine, već za sve prilike - čak i tijekom godine. Stoga ne iznenađuje kako je srebrna Zara torbica postala toliko tražena jer donosi trend po sjajnoj cijeni od 179,90 kuna.

Zara | Autor: Zara Zara

Torba ima dvije prednosti zbog svoje posebne boje. S jedne strane, apsolutno privlači poglede i u tren oka nadograđuje i najsmireniji outfit. S druge strane, poput nakita, srebrna se zbog neutralnog tona dobro slaže s bilo kojom drugom bojom modne kombinacije.

Zara | Autor: Zara Zara Zara (179,90 kn)

Jelena Marinović Možda vas zanima... Našoj influencerici žene su "razvalile" inbox s upitima za ovu Zarinu haljinu Rubrika Moda Moda

Zara | Autor: Zara Zara

Ono što nam se također posebno sviđa je minimalistički kroj bez puno pompe, kako it komad ne bi izgledao pretjerano. Poželimo li cipele uskladiti uz torbu, možemo se odlučiti i za srebrne čizme, koje su također trenutno vrlo popularne. Ili ostavljamo torbu u centru pažnje i jednostavno se oslanjamo na tenisice koje idu uz sve!

Mohito Možda vas zanima... Svi high street brendovi imaju svoje bestsellere - izabrali smo 7 najboljih komada s Mohitove liste Rubrika Moda Moda

Komentari 0