Beauty

J. Lo ponovno predvodi trendove! Ovi su trenutno najveći hitovi kada je kosa u pitanju

  • Ukoliko želiš znati što je trenutno 'in' u svijetu kose, utoliko samo trebaš posjetiti Instagram profil pjevačice Jennifer Lopez
  • Ona sjajno slijedi nove trendove u oblikovanju kose, a posljednji od njih koji uspješno nosi je zlatna plavuša
  • Što se to krije iza ovog naziva te koje su to još frizure 'gorući' trendovi ovog ljeta, otkrivamo ti u nastavku

Ako ih ne nameće, pjevačica Jennifer Lopez fantastično slijedi nove trendove u oblikovanju i stiliziranju kose. Ovoga puta pažnju javnosti privukla novom bojom kose - zlatnom plavušom! Za ovaj izgled zaslužan je njezin dugogodišnji frizer Chris Appleton koji se svojim najnovijim frizerskim djelom pohvalio na vlastitom Instagramu.

Frizeri ističu kako ova boja koja spaja tonove karamele i moka kave te omogućava da kosa izgleda mekom i prirodnom. Čak i kada su ekstenzije u pitanju! "Ovaj je izgled omiljen kod mnogih slavnih i klijenata, budući da se boja može prilagoditi tenu klijenta, ali također je vrlo prirodnog izgleda" - otkrio je frizer poznatih Dan Spiller za Glamour.

3 frizure koje odgovaraju ženama svih dobnih skupina i idu uz svaki oblik lica

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Povratak trenda prirodnog izgleda pridonio je većoj raznolikosti kada su nijanse u pitanju te se gubi jasna razlika između plave i smeđe boje kose. Ne čudi stoga što ga trenutno obožavaju brojne dame. No, ljeto je idealno za eksperimentiranje, a mi ti s radošću otkrivamo trendove koji vladaju u frizerskim salonima diljem svijeta.

Možda vas zanima 3 razloga za odabir najhrabrije boje kose za ovo ljeto - isprobale zvijezde Rubrika Beauty Beauty

Obrnuti ombre

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli LINH PHAN (@bescene)

Dame koje se ne libe eksperimentirati s bojama definitivno bi trebale isprobati gorući trend ovoga ljeta - obrnuti ombre. Dok klasična verzija donosi inačicu u kojoj su vrhovi svjetliji, ova pak, kao što si to sigurno i pretpostavila, čini upravo suprotno! Pritom se možeš odlučiti na upečatljiv kontrast između korijena i vrhova ili postupni prijelaz.

Niski rep, visoki rep... ove ljetne frizure mogu biti spas u zadnji čas, ali i vrlo elegantne

Osunčan izgled

Kada smo kod prijelaznih formi, brinete bi definitivno mogle isprobati boju koja će dodatno istaknuti njihovu preplanulu put. Spomenuli smo zlatnu plavušu, a sada je tu i zlatna brineta. Princip je sličan, no radi se o posvjetljivanju smeđe kose kako bi se dobio dojam osunčanog izgleda. Još jedna sjajna stvar kod ove boje jest da se nijansiranjem može vrlo dobro prilagoditi tvom tonu kože.

Ljetni "coconut hair", trend bojenja kose, izgleda jednako dobro kao što zvuči

Damin gambit

Početkom godine obavijestili smo te kako možemo očekivati povratak crvene na liste najtraženijih boja za kosu. Uspjeh ovog trenda uvelike možemo zahvaliti miniseriji 'Damin gambit' i glavnoj junakinji Beth Harmon. Mnoge gledateljice poželjele su sličnu boju, koja uspješno spaja bakrene nijanse s kestenjastim tonovima.

Ipak, frizeri upozoravaju kako postizanje ove boje nije uvijek lagan zadatak koji će uspješno biti izveden u prvom tretmanu te ćeš se trebati oboružati strpljivošću ako želiš rekreirati ovaj sofisticirani izgled. Mjeseci prolaze, a on je i dalje jednako tražen.

Možda vas zanima Seksi tekstura kose, nazvana "sekstura", tajna je fenomenalne kose, kažu profesionalci Rubrika Beauty Beauty

Pramenovi

Kada su pomodne frizure u pitanju, društvene mreže imaju novog favorita! Riječ je o pramenovima koji izvorno nose naziv 'money pierce', a koji predstavljaju sjajan kompromis između dvobojne kose i mekog balayagea. Ova frizura uspješno će osvijetliti i naglasiti tvoje lice, a upravo zbog ove karakteristike može odgovarati baš svima. Više o njoj možeš saznati upravo ovdje.

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0