Beauty

Ljetni "coconut hair", trend bojenja kose, izgleda jednako dobro kao što zvuči

  • Kako nam je kosa ljeti prirodno svijetlija, ovaj trend je stvoren za dane na plaži koji nas očekuju
  • Osim što prekrasno izgleda, ima i prekrasan naziv koji nas podjeća baš na ljeto - gotovo da možemo namirisati kokos u zraku...
  • "Coconut" hair trend je posvjetljavanja pramenova uz rub lica u hladnu plavu nijansu

Jedino što je slađe od roséa, dana na plaži i ledene kave je trend boje kose za kosu "coconut hair" za ljeto. Ova svijetla i zabavna nijansa plave boje kombinira neke od naših omiljenih trendova kose u prošloj godini - plave tonove i balayage - spajajući ih u jednom ljetnom stilu.  

Ni ne sluteći, možda si primijetila trend boje kose za kosu "kokos" na svom profilu na Instagramu i društvenim mrežama budući da ih sve više djevojkaka odabire za ljeto.

Možda vas zanima Otkrile ste nam čiji dodir najviše volite, odgovori su nas raznježili Rubrika Beauty Beauty

"Intenzivni naglasci uokvirivanja lica čine ovaj super trend savršenim u ovom trenutku", kažu frizeri. Najbolje pristaje svijetlim brinetama i plavušama, a pogodna je za sve dužine i teksture kose.

Ova se boja kose razlikuje od tipične plave boje. Kao prvo, hladnija je, a ne toplog tona poput zlatne medeno-plave boje. Kako nam je kosa ljeti prirodno svijetlija, ovaj trend je idealan za ljeto. Pruža zanosan, ženstveni izgled, a pristaje čak i jako kovrčavoj kosi.

Možda vas zanima 'Box' bob je pravi facelifting za kosu: riješit će te mlitavih vrhova i podariti živost frizuri Rubrika Beauty Beauty

Ovaj ljetni trend je djelomično posvjetljuje kosu uz rub lica, a omogućuje prodiranje prirodnog pigmenta. Da bi dobila ovaj "kokos" trend na svojoj kosi, sljedeći put kad budeš u salonu, zamoli svog frizera da ti stvori intenzivnu, svijetlo plavu boju oko lica. Zatim, od ušiju do potiljka, za kontrast upotrijebi balayage. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli TiaMowry (@tiamowry)

U panici si jer ti je kosa sve više sijeda? Nevjerojatno, ali može ti pomoći obični krumpir

Tako bez napora i hladne, i tamne i svijetle boje besprijekorno se stapaju i nekako završavaju u nevjerojatnoj, kao od sunca i plaže izbljedjeloj plavoj boji. Ovaj je stil doista umjetničko djelo.

Možda vas zanima Pripreme za more: Uz ove super savjete tvoja će koža zablistati u trenu Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram@melle.ellen

Komentari 0