Beauty 08. prosinca 2021.

3 frizure koje odgovaraju ženama svih dobnih skupina i idu uz svaki oblik lica

bob frizura
Instagram@the_bob_haircut.
  • Trendovi frizura dolaze i odlaze. Međutim, ove tri frizure su bezvremeno lijepe
  • Još jedan golemi plus: sjajno stoje svakoj ženi, bez obzira na oblik lica i strukturu kose! 
  • Jednako dobro izgledaju uz mlađanhno lice, ali pristaju i zrelim ženama

Kao i u modi, postoji nekoliko klasika s frizurama koje jednostavno uvijek „prolaze“. Preživljavaju svaki trend, bezvremeno su lijepe, prikladne su za svaku strukturu kose, a također divno laskaju licu. Bez obzira imaš li okrugli, srcoliki oblik lica, ovalno ili kvadratno lice, jesi li mlađa ili starija - evo tri frizure savršene za svaku ženu…

Možda vas zanima... Ovo je jedna od prvih osobina koje ljudi zamijete na tebi, zato je njeguj Rubrika Life&style Life&style

1. Klasični bob

Klasični bob, koji je na stražnjoj strani glave kraći nego na prednjoj i završava na duljini brade, uvijek je dobar izbor. Nježno uokviruje lice i vješto naglašava crte lica. Također je jednostavan za oblikovanje i može se nositi na najrazličitije načine. Od glatkih do valovitih do vrlo kovrčavih, sa ili bez šiški - moguće su najrazličitije opcije, ovisno o tvojoj želji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucy Hale (@lucyhale)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem)

2. Dugački bob

Klasični bob je prekratak za tebe? Onda možeš odabrati i dužu varijantu, tj. dugački bob. Frizura srednje duljine završava u visini ramena ili ključne kosti, rezana je ravno ili postepeno, može se nositi sa svim teksturama kose i izvrsno izgleda sa šiškama ili bez njih. Uz to, oblikovanje je obično vrlo jednostavno i može se postići s malo napora.

Istraživanja su pokazala da žene s ovom frizurom izgledaju najinteligentnije

3. Šiške

Bez obzira imaš li kratku, srednje dugačku ili dugačku kosu: pony (frizuru sa šiškama) možeš bez problema nositi u stilu u bilo kojoj dobi. Daje kosi svjež zamah, pruža optički volumen ovisno o načinu šišanja, a također nježno uokviruje lice, što bolje naglašava crte lica. Od zavjesa šiški do vrlo kratkih, ravno odrezanih šiški - izbor je golem. Jednostavno se odluči za varijantu koja ti se najviše sviđa i s kojom se osjećaš ugodno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mette (@msorrig)

Komentari 0