Moda

Trendseterice imaju novu opsesiju, odjednom svi žele Zarine crne hlače s kontrastnim strukom

  • Neke žene itekako znaju nanjušiti trendove i it komade koje vrijedi uloviti, a jedna od njih je i Rochelle Humes koja redovito nosi najpoželjnije komade sezone
  • Ako je suditi po broju feedova na kojima osviću posljednjih dana, novi it komad su Zarine crne hlače s kontrastnim strukom kojima se Rochelle pohvalila na svom Instagramu
  • Svatko čija potraga za savršenim modelom još uvijek traje, napokon bi je mogao okončati ovim modelom jer teško da možemo zamisliti koji drugi koji će toliko dobro izgledati u toliko različitih kombinacija

Ima žena koje imaju šesto čulo za modu, trendove i prepoznavanje onih najpoželjnijih komada koji će, čak i ako je u pitanju kakav high street brend, ostaviti dojam značajno skupocjenijeg komada nego što mu je realna cijena. Jedna od takvih je i Rochelle Humes koja očigledno ima izvrsno izoštrene radare za lov na najbolje komade sezone pa rado zavirujemo na njezin feed u potrazi za inspiracijom što sve vrijedi uloviti.  

@adkinshr giving hailey bieber #zaranewcollection #zarahaul ♬ Collide (sped up) - Justine Skye

A ako je suditi po broju feedova na kojima osviću posljednjih dana, novi it komad su Zarine crne hlače s kontrastnim strukom kojima se Rochelle pohvalila na svom Instagramu i koje je svojoj garderobi poželjelo dodati jako puno fashionistica. Dapače, postoji velika vjerojatnost da će ih mnogi prepoznati kada ih vide baš zato što su ih već imali prilike snimiti negdje na društvenim mrežama. 

 | Autor: Instagram @rochellehumes Instagram @rochellehumes

Možda vas zanima Ovaj asimetrični kardigan u trenu se rasprodao, a sada se konačno vratio na police Rubrika Moda Moda

Crne hlače pomalo klasičnog kroja i širih nogavica imaju kontrastni, bijeli struk, a upravo im ovaj detalj pruža skupocjeni dojam. Jednako će fantastično izgledati i uz crne čizme tupih vrhova i kratku asimetričnu jaknu, kao što je to iskombinirala Eliza Huber, ali i uz ženstvene štikle, balerinke, mokasine, crop topove i klasične košulje. Zapravo, teško da možemo zamisliti komad ili kombinaciju uz koju se ne bi uklopile. 

 | Autor: Instagram @elizagracehuber Instagram @elizagracehuber

Rochelle ih je upasirala s donjim rubljem namjerno vidljivim kako proviruje ispod bijelog struka, crop topom, sakoom ležernog kroja i crnim tenisicama, još jednom na najbolji mogući način prezentiravši njihov svestrani karakter. 

Možda vas zanima Proljeće je vrijeme za osvježenje garderobe. Evo što će najbolje pristajati kojem horoskopskom znaku Miss7 Horoskop

Kvalitetan par svestranih hlača uvijek je dobrodošao u našoj garderobi, a svatko čija potraga za savršenim modelom još uvijek traje, napokon bi je mogao okončati ovim modelom jer teško da možemo zamisliti koji drugi koji će toliko dobro izgledati u toliko različitih kombinacija. 

 | Autor: Instagram @inspo.byava Instagram @inspo.byava

Provjerili smo i kakva je situacija u našoj Zari i ugodno se iznenadili činjenicom da još uvijek nisu rasprodane te da su po cijeni od 39,95 eura još uvijek dostupne sve veličine, iako se, poučeni iskustvom, pitamo koliko će još dugo to biti slučaj. 

 | Autor: Zara Zara Duge hlače muškog stila (39,95 €)  | Autor: Zara Zara Duge hlače muškog stila (39,95 €)

 

Photo: Instagram @rochellehumes

Komentari 0