Moda
Reserved sako

Satenski sako iz Reserveda čini svaku modnu kombinaciju elegantnijom

  • Crni sako klasičan je komad koji svatko od nas ima u ormaru u nekom obliku
  • Strukirani ili oversize, od pamuka, teksturirane tkanine, lana ili kojeg drugog materijala, verzija ima bezbroj
  • Sad nam je još jedna varijanta, ovog puta crnog satenskog sakoa, zapela za oko u novoj Reserved kolekciji

Sakoi raznih boja i modela neizostavan su dio svake garderobe, budući da ovaj svestrani odjevni komad možemo nositi u ležernim i svečanim modnim kombinacijama, uz razne modele traperica i hlača, na trendi modele suknji, ali i u matching setovima

Reserved sako | Autor: Instagram @reserved Instagram @reserved Reserved sako

Među raznim bojama i uzorcima, crni sako ipak je najsigurniji izbor, a svaki outfit možemo podići ako izaberemo crni sako od satenskog ili svilenog materijala. Zato nam se posebno sviđa satenski sako iz nove Reserved kolekcije! Crni sako ravnog kroja ima dva prednja džepa i dvostruko kopčanje te je izrađen od sjajnog satenskog materijala koji ga čini jako elegantnim komadom.

Mango plisirana asimetrična suknja Možda vas zanima Mango ima novi model plisirane suknje koja bi mogla naslijediti viralnu ljubičastu haljinu Rubrika Moda Moda

Reserved sako | Autor: Reserved Reserved sako, (satenski sako, (119,99 eur) Reserved haljina | Autor: Reserved Reserved mini haljina, (45,99 eur)

Sako je dio matching seta sa satenskom mini haljinom te ih možemo nositi zajedno, ali i odvojeno s drugim komadima iz naše garderobe. Kao što je stiliziran i na Reserved stranici, sako možemo nositi u ležernoj kombinaciji s tenisicama i šilt kapom, no lako ćemo ga uklopiti i u svečanije kombinacije, pogotovo za večernje prigode. 

Reserved sako | Autor: Reserved Reserved Reserved sako

Sako je na reserved.com dostupan po cijeni od 119,90 eura.

Možda vas zanima Kako je lijepa! Zarina haljina od žakara naš je proljetni 'crush' Rubrika Moda Moda
Photo: Reserved

Komentari 0