Moda

Kako je lijepa! Zarina haljina od žakara naš je proljetni 'crush'

  • U ovaj Zarin komad, koliko jednostavan, toliko poseban smo se zaljubile
  • Riječ je o zelenoj haljini na preklop čiji šarmantni detalj su resice
  • Izgleda da nismo samo mi prepoznale njezinu vrijednost, haljina se vrlo brzo rasprodaje

S dolaskom proljeća fokus nam se sve više okreće prema haljinama, laganijim (zbogom, pletene ljepotice! Vjerno ste nam služile zimus...), lepršavijim, šarenijim, s uzorcima... A s porastom temperatura (ok, zadnjih nekoliko dana ledene bure i sjeverca ne računamo) i kraćim, otvorenijim... Jer kad-tad će se vratiti te proljetne temperature i kad-tad će doći i ljeto.

Pa nam je ne samo zapela za oko, već smo se i ozbiljno zaljubile u ovu Zarinu ljepoticu od žakara. I očito ne samo mi, jer na zalihama trenutačno postoje još samo mali brojevi. 

Moć zelene haljine ne treba podcijeniti, jednako je elegantna i seksi kao i crna. Evo 10 najljepših

 | Autor: Zara Zara

Zelena mini haljina ima zavodljiv kroj na preklop za koji se uvijek kaže da stoji svakoj figuri i uvijek se pokaže da je istina. Osim što se veže sprijeda pojasom, ima i skriveno kopčanje patentnim zatvaračem sa strane. Materijal je nježan, ugodan i prirodan, 100 posto viskozno vlakno, a najslađe su resice na donjem rubu.

Možda vas zanima Ova haljinica iz Zare tako je slatka da ćemo je, vjerujemo, uskoro posvuda viđati Rubrika Moda Moda

 | Autor: Zara Zara

Jednako ugodna kao i materijal je i cijena ove haljine, 39,95 eura. Rekli bismo sada, što čekaš, ali suvišno je jer nismo se samo mi poludjele za ovim komadom, haljinica se prodaje brzinom svjetlosti. Još malo pa nestalo, zato požuri ako s nama dijeliš oduševljenje za Zarin komad! 

Photo: Zara

Komentari 0