Moda

Ova haljinica iz Zare tako je slatka da ćemo je, vjerujemo, uskoro posvuda viđati

  • Bijelo-crna haljinica s velikom mašnom preko grudi ima potencijala postati it komad
  • Sad se može odjenuti za najvrući party (doslovno) dok će ovako otvorena biti i savršen ljetni komad
  • Ne voliš li minice potencijal ima i kao tunika koju ćeš nositi na tajice ili hlače

Ne znamo koliko smo dobri prognostičari, ali ova haljinica iz Zare, čini nam se ima potencijala. Baš kao neke njezine prethodnice koje se odjednom počnu pojavljivati na Instagram profilima modnih influencerica. Na primjer, kao što je to bila žuta kratka haljina s voluminoznim detaljem ovog ljeta. Činilo se da je haljina bez koje ne može u to vrijeme vrijeme proći skoro nijedna svadba. Imala ju je bar po jedna gošća. Bila je komad koji su obožavale influencerice u Hrvatskoj, regiji i šire.

Možda vas zanima Ovu Zarinu haljinu od 300 kuna obožavaju influencerice. Evo tko ju sve nosi Rubrika Moda Moda

Hoće li ovaj sladak komadić, kratka dvobojna haljina postići jednak uspjeh? Jednostavna, a posebna, kombinira crnu i bijelu boju. Najbolji detalj je velika, čak predimenzionirana mašna preko grudi, ostatak haljine blago prati liniju tijela, ali nije pripijen što joj daje na stilu. Obnažena ramena uvijek su ženstven detalj, a jedini minus ove haljine je - zima.

 | Autor: Zara Zara 270,85 kn

Iako je Zara ima u zimskoj kolekciji, odjenuti se sada može samo za najvrući party. No u toplijoj sezoni mogla bi biti kraljica. Možda je se isplati kupiti sada pa nositi za koji mjesec? Cijena, 270,85 kuna, je OK pa možemo to shvatiti i kao ljetnu investiciju.

Misliš da je preoskudna, prekratka za tvoj ukus? Isprobaj je u kombinaciji s tajicama i visokim čizmama na petu. Savršeno, zar ne? Ili uz uske kožne hlače i chunky gležnjače - stvorit će s njima vrlo poseban styling.

 | Autor: Zara Zara

Zara haljina od tila Možda vas zanima Haljina od tila s printom jedan je od Zarinih bestsellera - jasno je i zašto Rubrika Moda Moda ​​​​​
Photo: Zara

Komentari 0