Moda
Zara haljina od tila

Haljina od tila s printom jedan je od Zarinih bestsellera - jasno je i zašto

  • Osim predivnih modela pletenih haljina, koje većinom nosimo tijekom jesenskih mjeseci, haljine od tila jednako se mogu chic stilizirati i po hladnijem vremenu
  • U Zari smo pronašle nekoliko modela haljina od tila s printom koje želimo odmah nositi uz kožnu jaknu ili sako
  • Posebno nam se sviđa zelenkasta haljina od tila koja je među Zarinim najprodavanijim komadima!

Tilaste haljine s raznim printevima posebno su popularne u posljednje vrijeme, a među mnoštvom jesenskih modela, među Zarinim bestsellerima koje ova španjolska kuća ističe na svojoj web stranici zamijetili smo, kao jednu od njih, zelenkastu haljinu od tila s apstraktnim printom. 

Zara haljina od tila | Autor: Zara Zara

Midi haljina dugih rukava i kroja uz tijelo ima okrugli ovratnik te je nabrana s bočnih strana. 

Zara haljina | Autor: Zara Zara haljina od tila s printom, (279,90 kn)

Smeđe, bež, zelene, plave i crne nijanse koje se miješaju u zanimljivom uzorku na haljini dovoljno su neutralne da se kombiniraju na razne načine, uz kožne jakne ili sakoe te kapute. Haljina se može podići visokim čizmama ili cipelama na petu, dok će u dnevnoj varijanti jednako dobro izgledati uz niske tenisice.

bež haljina Možda vas zanima Ovo je boja koju nećemo moći izbjeći sljedećih nekoliko mjeseci. A i ne želimo! Rubrika Moda Moda

 

Osim ovog modela haljine s printom, omiljeni high street brend u svojoj jesenskoj kolekciji ima još nekoliko sličnih modela midi haljina od tila s printom u raznim bojama koje nam se čine savršenima za cool i ženstvene jesenske modne kombinacije!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARTA DÍEZ (@martiitadiez)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARTA DÍEZ (@martiitadiez)

Izgleda da til postaje sve važniji materijal čak i za komade u jesensko-zinskoj sezoni te da haljine od tila postaju svakodnevni predmet koji izgleda odlično kad se kombinira s drugim, "teškim" materijalima, debelim pletenim džemperima, oversize sakoima, jaknama podstavljenim krznom... Zara stvarno ima dobar izbor, pa evo još nekih zanimljivih modela.

Zara haljina od tila | Autor: Zara Zara S lijeva nadesno: crvena haljina (179,90 kn); crna haljina (279,90 kn); narančasto-zelena haljina (159,90 kn)

Kožna haljina Stradivarius Možda vas zanima Ne znamo sviđa li nam se više boja, kroj, cijena ili kako ova Stradivarius kožna haljina dobro stoji? Rubrika Moda Moda
Photo: Zara

Komentari 0