Moda
Jahaće čizme

Klasičarke pozor: ove visoke čizme nosile su se prije 30 godina, a nosit će se i sljedećih 30

  • Prekrasne konjak smeđe, ali i crne visoke čizme pronašli smo u Aldo trgovini i prisjetili se koliko volimo jahaće čizme
  • Jahaće čizme, bezvremeni su jesenski komad koji zapravo nikad nije izašao iz mode
  • Ove sezone pod svjetlima reflektora su opet novi modeli, klasičnih boja, ali sa zanimljivim detaljima

Da, police dućana pune su svih mogućih modela čizama: chelsea čizme, vojničke, platforme, čizme iznad koljena, kaubojke... no klasik, i to ne samo za cure s konjem, jahaće čizme, doživljaju još jedno reizdanje, s novim i novim inačicama. Bezvremene visoke čizme koje su prije više desetljeća napustile konjičke menaže i ušle u modu, opet imaju svoj trenutak.

Leia Fez | Autor: Instagram@leiasfez Instagram@leiasfez

Visine do koljena, ravnog đona i u vrlo nosivim tonovima crne i tamnije smeđe u novijim varijantama dolaze u ponekad neočekivanim bojama, debljeg potplata i sa zanimljivim detaljima poput lanca ili elegantnih kopči. Jahaće čizme možemo nositi uz traperice i džempere, blejzere za moderan školski izgled, uz suknje ili haljine.

No, iskreno, jahaće čizme zapravo nikad nisu ni izgubile svoje mjesto pod suncem. Aldo nas je na to podsjetio svojim novim modelom.,.

Jahaće čizme | Autor: Aldo Aldo Fraenna Lea, visoke čizme od glatke kože, smeđe (1490,00 kn)

Prada Monolith Možda vas zanima Ove jeseni ulicama vladaju Prada Monolith čizme, a mi smo pronašli slične povoljnije modele Rubrika Moda Moda

Koji dolazi u dvije boje, toploj, konjak smeđoj i crnoj.

Jahaće čizme | Autor: Aldo Aldo Fraenna Lea, visoke čizme od glatke kože, crne (1490,00 kn) Jahaće čizme nisu samo svestrana obuća nego i vrijedna investicija - jer nosile su se i prije 30 godina, a nosit će se i narednih 30, potvrdit će zaljubljenice u klasične modne komade. 

Leia Fez | Autor: Instagram@leiafez Instagram@leiafez

Zara čizme Možda vas zanima Zara ima divan novi model čizama. Posebno zanimljiv je jedan detalj Rubrika Moda Moda

Trendovi se mogu mijenjati mjereći čak u mjesecima, ali jahaće čizme zapravo nikad nisu napustile modnu scenu - dobar razlog da izvučeš svoj stari par iz ormara ili se počastiš novim. 

Jahaće čizme | Autor: Instagram@luciacuesta_ Instagram@luciacuesta_

Photo: Instagram@luciacuesta_

Komentari 0