Moda
bež haljina

Ovo je boja koju nećemo moći izbjeći sljedećih nekoliko mjeseci. A i ne želimo!

  • S promjenom vremena počela je sezona pletenih haljina
  • Fashionistice će u nadolazećim mjesecima nositi svoje haljine u nježnim krem ​​tonovima
  • Haljine odlično izgledaju uz visoke čizme i jednako krem nijanse kaputa i balonera

Haljine zaista nosimo u svim godišnjim dobima i ne libimo ih se nositi ni kada je vani hladno. Uostalom, čemu služe tajice i modeli od udobnog pletiva? Kao što znamo, modni trendovi se stalno mijenjaju, ne mijenjaju se samo tkanine i krojevi haljina s vremena na vrijeme, već variraju i najpopularnije boje.

bež haljina | Autor: Instagram@wefelicia Instagram@wefelicia

Ono što je sigurno je da u nadolazećoj jeseni i zimi nikako nećemo birati samo tamne pletene haljine u sivoj, tamno plavoj ili crnoj boji. Utrku zapravo vode krem ​​modeli, a kada pogledamo Instagram i ulice, vrlo brzo postaje jasno da haljine u navedenoj nijansi trenutno slave svoj vrhunac.

bež haljina | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design S lijeva na desno: C&A (980,00 kn); COS (750,00 kn); H&M (135,90 kn)

Asta gležnjače Možda vas zanima Ove čizmice naša su nova ljubav! Originalnog dizajna, elegantne, seksi... dolaze i u crnoj boji Rubrika Moda Moda

Od ljeta nosimo krem ​​haljine i ne prestajemo ni na jesen. Nije važno radi li se o mini, midi ili maksi modelu, mekane haljine će ove jeseni biti dostupne u svim dezenima. Prije svega, naravno, modeli od pletiva koji su savršeni za nadolazeće temperature, a ujedno i super stylish.

bež haljina | Autor: Instagram@lojsanwallin Instagram@lojsanwallin

Svijetle haljine mogu biti fantastično nošene u hladnim mjesecima. Čizme do koljena i udoban vuneni kaput idealni su za pletene haljine, stvarajući izgled koji zaista biramo za sve prilike.

prsluk Možda vas zanima Prsluci su novi, seksepilan it komad koji nosimo umjesto majice ili košulje. Evo najljepših! Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@lojsanwallin

Komentari 0