Moda
prsluk

Prsluci su novi, seksepilan it komad koji nosimo umjesto majice ili košulje. Evo najljepših!

  • Treći dio odijela, prsluk je sad must have za power suit kombinacije
  • Nosi se umjesto bluza i košulja te ispod sakoa izgledaju iznimno moćno i istovremeno seksi
  • Donosimo 9 sjajnih modela i kako ih stilizirati

Poslovna moda često je na lošem glasu, doživljava se kao uštogljena i sve samo ne moderna. Postoji toliko cool odjevnih kombinacija koje su savršene za ured, a u isto vrijeme apsolutno privlače pažnju. Ove jeseni na radaru nam je prsluk kao dio odijela! Prsluk je ove sezone postao apsolutni modni trend, a biramo klasične modele koji jednako dobro izgledaju u kombinaciji s i bez sakoa.

prsluk | Autor: Instagram@pernilleteisbaek Instagram@pernilleteisbaek prsluk | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design S lijeva na desno: COS, bež prsluk (660,00 kn); Mango, zeleni prsluk (249,90 kn); H&M, crni prsluk (299,90 kn)

Naime, ove sezone prsluk odijela jednostavno će zamijeniti gornji dio modnih komada svojim novim stilom koje ne zahtijeva nužno složeno navlačenje preko košulje ili ispod sakoa. Modeli prsluka dostupni su i u najrazličitijim krojevima: s ovratnikom na preklop, s V-izrezom, oversized, na dvoredno kopčanje, cropped... Odabir svakako nije lak.

pilostka jakna Možda vas zanima Pilotska jakna – kultna kožna jakna savršena za jesen i zimu. Evo kakva je ponuda ove godine Rubrika Moda Moda

prsluk | Autor: Instagram@giaborghini Instagram@giaborghini prsluk | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design S lijeva na desno: Saint Laurent, crni prsluk na prugice (6600,00 kn); Zara, puderasti prsluk (229,90 kn); H&M, crni prsluk na prugice (112,90 kn)

Pri stiliziranju također nema puno komplikacija. Klasičarke će zasigurno prsluk nositi kao klasično trodijelno odijelo ili ga naprosto kombinirati s odgovarajućim hlačama odijela u istoj boji. A najpopularnija  boja koju ljubiteljice mode trenutno nose je bež! Naravno, nalazimo modele i u drugim prigušenim nijansama kao što su krem, antracit, smeđa ili crna.

prsluk | Autor: Instagram@bymalenebirger Instagram@bymalenebirger prsluk | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design S lijeva na desno: Zara, bež prsluk (199,90 kn); Mango, sivi prsluk (349,90 kn); In The Style, Zalando, plavi prsluk (315,00 kn)

Trendi prsluk tako sada savršeno zamjenjuje bilo koji top (da, čak i bluze!) i stoga se dobro slaže s hlačama širokih nogavica, cargo hlačama ili s trapericama.

ravne cipele Možda vas zanima Pronašli smo savršene ravne cipele za svaki dan, a cijene im počinju već od 30 kuna! Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@mariahs_chambers

Komentari 0