Moda
ravne cipele

Pronašli smo savršene ravne cipele za svaki dan, a cijene im počinju već od 30 kuna!

  • Visoka peta je predivna, ali udobnost ravnih cipela ništa ne može zamijeniti
  • U jesensko doba obožavamo prijelazne cipele s tankim remenčićima, ali i kultne mokasine
  • Najveći povratak ove sezone slave balerinke koje se lako kombiniraju sa svim jesenskim komadima

Svi mi volimo lijepu cipelu na visoku petu, ali zasigurno nam više odgovara udobnost ravnih potplata. I dok salonke na petu čine nogu elegantnom, mit kaže kako ravne cipele to ne mogu postići. Ali to je samo mit! Ove sezone je izbor ravnih cipela veći nego ikada, a donosi sve za svaki ukus i modni stil!

ravne cipele | Autor: Instagram@miamoltrasio Instagram@miamoltrasio ravne cipele | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design S lijeva na desno: Massimo Dutti (749,00 kn); Mango (199,90 kn); Zara (399,90 kn); Stradivarius (279,90 kn)

Od elegantnih cipelica u špic koje sa stražnje strane krase tanki remenčići preko modela ukrašenih dramatičnim kopčama i sve do klasičnih decentnih balerinki. Balerinke se dakako vraćaju na velika vrata i stoga ove sezone dolaze i u malo drugačijim oblicima.

ravne cipele | Autor: Instagram@federica_mitarotonda Instagram@federica_mitarotonda ravne cipele | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design S lijeva na desno: Zara (349,90 kn); Marks & Spencer (249,00 kn); Högl (969,00 kn); Mango (249,90 kn)

Osim klasičnih zaobljenog vrha, sve su popularniji modeli koji idu u špic te su idealni za strože poslovne kombinacije. Naravno, niske cipele sjajno izgledaju u kombinaciji s hlačama na crtu i adekvatnim sakoima, ali jednako dobro će izgledati uz traperice, haljine i suknje midi i maksi dužine.

Možda vas zanima Klasične balerinke i dalje su jedna od najmodernijih opcija, a Mango ima najslađe retro modele Rubrika Moda Moda

ravne cipele | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design S lijeva na desno: Zara (229,90 kn); Reserved (29,90 kn); Reserved (199,90 kn); Massimo Dutti (749,00 kn)

Boje ostaju u pravim jesenskim zagasitim tonovima gdje prevladavaju crna i krem nijanse, ali nije na odmet poigrati se intenzivnim koloritom poput ružičaste ili crvene boje koje će podići sve monokromatske stylinge! Ravne cipele idealna su jesenska opcija za one dane kada znamo da ćemo ih provesti na nogama, jureći od jedne obaveze do druge, a istovremeno izgledati iznimno chic, luksuzno i cool!

ravne cipele | Autor: Instagram@miamoltrasio Instagram@miamoltrasio ravne cipele | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design S lijeva na desno:  Zara (399,90 kn); Reserved (79,90 kn); Mango (249,90 kn); Massimo Dutti (649,00 kn)

haljine Možda vas zanima 5 kombinacija haljina i cipela koje uvijek prolaze! Složili smo i 5 stylinga Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@carodaur

Komentari 0