Moda
jesenska moda

Stiglo je prijelazno razdoblje! Evo kako ljetne klasike nositi i u jesen

  • Jesen nam se bliži velikim koracima, ali nema panike
  •  Naša jesenska garderoba je već dobro pripremljena za hladne dane uz klasične ljetne komade
  • Otkrivamo kako kombinirati ljetne favorite kada zahladi

Za elegantnu jesensku garderobu nije potrebno svoju omiljenu ljetnu odjeću staviti u naftalin i pospremiti je u najdublji kut ormara. Dapače, poželjno je iskoristiti brojne ljetne favorite koji u tren oka postaju jesenski komadi koji će nas grijati i za hladnijih dana!

Slip haljina

jesenska moda | Autor: Instagram@marlidresses Instagram@marlidresses

Kad čujemo izraz jesenska moda, pomišljamo na debele pulovere, traperice, ali ne i na slip haljinu. Ali to je pogrešan pristup! Naime, svilena haljina tankih naramenica stvorena je za tople ljetne mjesece, ali se savršeno nosi i u jesen. Posebice u kombinaciji s grubim komadima poput bikerskih čizama i kožne jakne,  ova nježna haljina dobiva potpuno novi look koji ne samo da grije, već i izgleda prilično cool.

Ljetne mini suknje

jesenska moda | Autor: Instagram@louloudesaison Instagram@louloudesaison

Svoje ljetne mini i midi suknje s pouzdanjem možemo nositi i kroz jesen. U kombinaciji s tajicama i visokim čizmama izgledaju još bolje, a za dašaka ludih sedamdesetih ih je najbolje kombinirati uz čizme na platformu.

kožne jakne Možda vas zanima Kožne jakne idealne su za prijelazne dane, pronašli smo najljepše! Rubrika Moda Moda

Majica bez rukava

jesenska moda | Autor: Instagram@hommegirls Instagram@hommegirls

Majice bez rukava su jednostavne koliko i svestrane i komad su koji vjerojatno svatko ima u svom ormaru. Ovoga ljeta bijela majica bez rukava postala je prava modna ikona koju možemo nositi tijekom cijele godine. Naš prijedlog je uskladiti jednostavnu majicu uz bijele tenisice i cool kardigan poput Belle Hadid.

Culotte hlače

jesenska moda | Autor: Instagram@modedamour Instagram@modedamour

Culotte hlače nisu samo trendovske hlače par excellence ljeti. Umjesto sandala, ove široke hlače obožavamo nositi i s visokim čizmama, a nogavice se uguraju u čizmice. Uz elegantnu viskoznu bluzu ili odgovarajući džemper s dolčevitom, kombinacija odiše pariškim chicom!

Prsluk

jesenska moda | Autor: Instagram@annacascarina Instagram@annacascarina

Prsluk je pravo utjelovljenje prijelaznog odjevnog predmeta. I dok smo ga ljeti još nosili na goloj koži, sada ga lako možemo kombinirati uz košulju dugih rukava te hlače ili suknju.

Mokasine

jesenska moda | Autor: Instagram@emmahill Instagram@emmahill

Preppy stil je posljednjih godina doživio pravi procvat, a s njim i popularne loaferice. Ova klasična cipela savršeno pristaje uz kratke bermude ili mini plisiranu suknju. No iznimno dobro izgleda i u hladnijim danima uz trendi bijele čarape ili dokoljenice. Za ljubiteljice manje upadljivog stila, kombinirajte ih uz mom traperice dužine do gležnjeva.

tvid Možda vas zanima Sako od tvida je tajna luksuznog izgleda ove jeseni, a to dobro znaju i naše poznate dame Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@marlidresses

Komentari 0