Moda
Kožna haljina Stradivarius

Ne znamo sviđa li nam se više boja, kroj, cijena ili kako ova Stradivarius kožna haljina dobro stoji?

  • Od bojnih kožnih komada koje odijevamo ujesen, kožna haljina bi mogla biti it komad. Posebno ova...
  • U ponudi ih je sve više, no ova iz Stradivarius trgovine nas je privukla na više razina
  • Elegantne nijanse crvene, vrlo je ženstvena i pristaje bez obzira na građu. Tko bi mogao tražiti više od jedne haljine?

Kožne haljine, jednako kao i kožni korzeti velika su stvar ove jesensko-zimske sezone. Izgleda da bi mogle zasjeniti i s trona svrgnuti kožne hlače koje su posljednjih nekoliko godina držale primat među odjećom od kože. Naravno, najčešće od umjetne kože jer jedino je tako moguće zadržati prihvatljive cijene kakve nude high-street brendovi.

Ovo je općenito razdoblje kad kožne komade najradije nosimo, a nisu samo haljine novopridošlice u tom segmentu. Sve češće posljednjih tjedana iskaču i kožni sakoi te baloneri od kože (kao i novi, i novi modeli hlača - metalik kožne hlače su najnoviji trend). Ukratko, shvatila si, koža je trenutačno top. No, vratimo se ovom malom dragulju i onom osjećaju kad za malo novca pronađemo jako dobar komad.

Crvena kožna haljina | Autor: Stradivarius Stradivarius

  Maja Šuput Možda vas zanima Katie Holmes, Maja Šuput, Olivia Culpo... slavne cure vole kožne haljine. Pronašli smo super modele od 180 kuna naviše Rubrika Moda Moda  

Dakle, Stradivarius haljina od umjetne kože osvojila nas je: a) bojom. Koliko god genijalna, univerzalna i coolerska bila crna boja, crna koža postaje pomalo dosadna. Ova bordo nijansa pravo je osvježenje i prava jesenska boja. b) krojem. Vrlo, vrlo ženstven. Krojena kao haljina na preklop (mada se zapravo ne preklapa i veže) lijepo ističe dekolte i oblikuje figuru. c) drapirani nabor čini je još zanimljivijom i ženstvenijom - ova haljina savršeno stoji na tijelu, i to ne samo mršavicama. d) cijena. Prava stradivarijusovska. Ni 230 kuna...

Crvena kožna haljina | Autor: Stradivarius Stradivarius

I još pogled sprijeda i straga... Premda priznajemo da haljina mnogo ljepše izgleda na modelu nego ovako slikana zasebno.

Stradivarius cijena i Dolce&Gabbana dizajn? Ova genijalna torbica dolazi u 4 boje i stvarno je povoljna

Crvena kožna haljina | Autor: Stradivarius Stradivarius Kratka drapirana haljina od umjetne kože (229,90 kn)

 

Photo: Stradivarius

Komentari 0