Moda

Ovu Zarinu haljinu od 300 kuna obožavaju influencerice. Evo tko ju sve nosi

  • Nose je domaće influencerice i njihovi stajlinzi su ovu Zarinu haljinu pokazali u punom sjaju
  • Mi joj, ne samo zbog toga, predviđamo svijetlu budućnost jer spojila je dobar dizajn s niskom cijenom
  • Idealna je kako za ljetne večernje šetnje tako i sa svečanije prilike tijekom ostatka godine

Svako toliko iskoči neki high-street komad koji spontano postane trend među ženama. Katkad su to cipele, katkad kaput ili blejzer, katkad suknja... Ali, nekako nam se čini, najčešće ispadne da je to haljina - sjećaš li se one bijele H&M haljine s velikim točkama otprije dvije godine, bila je posvuda? A godinu ranije i Zara je imala haljinu koja je bila ljetni hit.

I tako neka haljina postane "posvuduša", rekli bismo da to ipak nema negativni prizvuk. Bolje je reći da je haljina tako dobra da to prepoznaju mnoge žene. A posebno se lako to dogodi kad dobar dizajn prati i dobra cijena. Tako je i u slučaju ove zelene Zarine haljine čiju su ljepotu prve prepoznale domaće influencerice, a vjerujemo da će cijena od samo 299,90 pridonijeti da se haljina i masovno počne kupovati.

Evo tko je sve i kako nosi...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anastazija (@stazisweets)

Haljina nije samo divan izbor za tople večeri (koje još nisu prošle!) kad želiš djelovati elegantno i sređeno, nego i za sve prilike kad želiš djelovati elegantno i sređeno. Gošća na vjenčanju? Pun pogodak! Barem nećeš biti u crnom, kao 90 posto drugih uzvanica... Ako ti odgovara, možeš je odjenuti i za kakvu dnevnu priliku, event na kojem se očekuje da ne dođeš baš u trapericama...

Zara haljina | Autor: Pr Pr

Haljina je od žakara s cvjetnim uzorkom, V izrez i preklop čine je vrlo ženstvenom, a zanimljiv detalj je i vezanje u čvor trakama od iste tkanine sprijeda. A postoji i u ružičastoj boji (Barbie core trend vlada, sjećaš se?). I ovoj smo ju varijanti pronašli, kod naše influencerice Matee Miljan.

Možda vas zanima Sa Zarinih polica u legendu! Ovo je 10 najpopularnijih komada iz Zare ikada Rubrika Moda Moda

Doista dobra haljina koju prati i (neočekivano za ovakav komad) dobra cijena

Zara haljina | Autor: Pr Pr

Možda vas zanima Zavodljiva, sanjarska i beskrajno ženstvena. Zarina kolekcija donjeg rublja je sve to i puno više! Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram

Komentari 0