Moda

Ovo je najpopularnija Zarina ljetna haljina - dobila je čak i Instagram profil na kojem se žene slikaju u njoj

  • Svake sezone pojavi se komad odjeće koji preplavi društvene mreže i gradske ulice
  • Ovoga ljeta pravi hit je Zarina duga točkasta haljina čija cijena iznosi 299,90 kuna
  • Toliko je popularna da su joj otvorili i Instagram profil na kojem objavljuju fotografije žena u ovom it komadu

Svake sezone se pojavi jedan modni komad koji zavlada ulicama i društvenim mrežama. Sijećeš li se samo koliko su popularne bile asimetrične suknje u nenskoj ružičastoj, žute bajkerske jakne i bijele starke? Ovoga ljeta to je točkasta bijela Zarina haljina. U samo tri mjeseca haljina je pokorila svjetsko tržište, a u Britaniji je toliko sveprisutna da je od milja zovu "the dress". Ovu dugačku bijelu haljinu s crnim točkicama možeš pronaći u Zari za 299, 90 kuna. Fluidna haljina s okruglim ovratnikom i rukavima duljine do ispod lakta nosiva je u različitim prigodama te pogoduje različitim oblicima tijela pa ne čudi što ju odabire velik broj žena. Donji rub je ukrašen volanima, a leđa su ukrašena prorezom s gumbom.

 | Autor: zara zara

Možda vas zanima Kraljica ljeta! Pronašle smo najljepše kupaće kostime i složile 3 ženstvene kombinacije za plažu Rubrika Moda Moda

Haljina je postala toliko popularna da je dobila i vlastiti Instagram. Naime, stilistica Faye Oakenfull je otvorila profil hot4thespot koji broji preko 5 000 pratioca i u kojem objavljuje fotografije žena odjevenih u ovu haljinu. Premda je izvorno pokrivao samo područje Britanije, pratioci su ovu modnu pojavu primijetili i u svojim gradovima te su ubrzo krenule pristizati fotografije s različitih krajeva svijeta. Obožavaju je sve žene bez obzira na godine i građu tijela.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“There’s too many” @lauraannedawes

A post shared by Hot 4 The Spot (@hot4thespot) on

 

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

 | Autor: Zara Zara

Možda vas zanima Haljina koja laska svakoj figuri i svakoj dobi - evo kako je nositi ovo ljeto Rubrika Moda Moda

A o tome kako je ova haljina popularna i na našim ulicama svjedoči ova prolaznica koja je sada već slavnu haljinu uparila s kožnim natikačama. Imaš li i ti već ovu haljinu u ormaru?

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

 

Što kažeš na to da ovog ljeta napraviš nešto za sebe? Odaberi svoju ljetnu missiju i osvoji genijalne nagrade!

 

 

 

 

Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0