Moda

Zavodljiva, sanjarska i beskrajno ženstvena. Zarina kolekcija donjeg rublja je sve to i puno više!

  • Zara je prvu kolekciju donjeg rublja predstavila prije dvije godine, a onom najnovijom uspjeli su nadmašiti sami sebe
  • Kolekcija donosi bogatu ponudu raznolikih komada koji su prvenstveno udobni, ali zbog toga nisu nimalo manje šarmantni
  • Kompleti grudnjaka te korzeta i gaćica, bodiji, ogrtači, haljine i pidžame dolaze u brojnim bojama i materijalima, a ni sa jednim ne možeš pogriješiti

Donje rublje, iako neophodno u svakodnevnom životu, godinama je bilo nepravedno zanemareno. Naravno, seksipilni i izrazito zavodljivi komadi postojali su desetljećima, no oni su nerijetko ostajali rezervirani za posebne prilike dok smo u svakodnevici birali komade za koje je najvažnije bilo da su udobni i praktični, a tek onda sve ostalo.

Donje rublje high street brendova nije nikakva novost, no kada je Zara prije dvije godine lansirala svoju prvu ikad kolekciju donjeg rublja, ljestvica je postavljena izrazito visoko i do danas joj se još nitko nije uspio ni približiti, a izuzetak nije ni najnovija kolekcija kojom su Zarini dizajneri još jednom nadmašili sami sebe.

Zara body s francuskim vezom | Autor: Pr Pr Body s francuskim vezom, 399,90 kn

Možda vas zanima Zarina šarena haljinica savršena je za ljeto, naša influencerica je super nosi Rubrika Moda Moda

U posljednje su dvije godine tako sofisticirana odjeća za odmor i lijepo donje rublje od malog luksuza postali gotovo osnovni komadi.  Udobnost je i dalje ostala bitan faktor pri odabiru rublja koje ćemo nositi, ali ona više ne ide nauštrb stila. 

Zara body s kontrastnim vezom | Autor: Pr Pr

Bodi s kontrastnim vezom, 549,90 Kn

Zara je svojim kolekcijama donjeg rublja dokazala da udobno rublje itekako može biti sofisticirano, kao i da izrazito seksipilni komadi ne moraju ići nauštrb udobnosti.

 | Autor: Zara Zara

Trokutasti grudnjak s vezom, 199,90 Kn; Tanga gaćice s vezom, 139,90 Kn; Korzet s cvjetnim uzorkom, 299,90 Kn; Grudnjak od čipke sa žicom, 229,90 Kn; Kombinirane čipkaste gaćice, 159,90 Kn;

S više od stotinu komada u kolekciji, Zara je još jednom ponudila široku lepezu donjeg rublja i odjeće za slobodno vrijeme, ​​od eteričnih kompleta grudnjaka i gaćica, spavaćica sofisticiranih do te mjere da bismo ih rado nosili kao haljine i bodija koji ističu sve najljepše na ženi, do udobnih kompleta od iznimno ugodnih materijala poput satena, pamuka i lana te majica za svakodnevnu upotrebu. 

Zara kolekcija donjeg rublja | Autor: Pr Pr

Bustier od kombinacije svile i čipke, 399,90 kn; Svilene tanga gaćice s čipkom 159,90 kn

Zara platforme Možda vas zanima U Zari smo pronašli sjajne cipele na platformu inspirirane popularnim Valentino modelom Rubrika Moda Moda

 | Autor: Zara Zara

Izvezeni trokutasti bralette grudnjak, 199,90 Kn; Gaćice s vezom, 139,90 Kn

Čipkani i vezeni detalji koji nadopunjuju jednostavne siluete pretvorili su ovu kolekciju u posebnu, elegantnu i neodoljivu do te mjere da komade iz nje želimo nositi baš svakoga dana.

Brojna su israživanja dokazala da se mi žene najprivlačnije i najsamopouzdanije osjećamo kada nosimo lijepo donje rublje, bez obzira na to hoće li ga vidjeti itko osim nas samih, a za komade iz ove kolekcije možemo reći samo da su toliko lijepi da će tvoje samopouzdanje lansirati u orbitu.

 | Autor: Zara Zara

Izvezeni top od mješavine lana, 199,90 Kn; Izvezene hlače od mješavine lana, 199,90 Kn; Bralette grudnjak sa širokim naramenicama, 179,90 Kn; Gaćice visokog struka, 159,90 Kn; Satinirana bluza s volanima, 119,90 Kn; Satinirane kratke hlače s volanima, 119,90 Kn; Vezeni top, 299,90 Kn; Vezene kratke hlače, 279,90 Kn

Izdvojili smo one najzanimljivije koji su u ovim trenucima dostupni, iako, moramo priznati, to nije bio nimalo lagan zadatak. Zaključak, koje god komade odabrala, apsolutno ne možeš pogriješiti!

 | Autor: Zara Zara

Drapirani bodi, 229,90 Kn

 

Photo: Zara

Komentari 0