Moda
Zara platforme

U Zari smo pronašli sjajne cipele na platformu inspirirane popularnim Valentino modelom

  • Elegantne platforme na visoku petu osvojile su brojne trendseterice, a sada dolaze i po pristupačnijoj cijeni
  • Zara cipele u bijeloj i ružičastoj boji odličan su komad za osvježenje outfita
  • Blok peta i platforma pružaju udobnost nošenja, a satenski sjaj daje dozu luksuza

Svake sezone na modnu scenu dolaze cipele koje postanu apsolutni predmet želja, a ovoga ljeta tu su ulogu imale platforme na visoku petu s potpisom modne kuće Valentino. Profinjene i otkvačene u isto vrijeme, cipele izrađene od lakirane kože dodatno osvajaju svojim neobično zaobljenim vrhom te remenčićem koji se pruža oko gležnja.

valentino | Autor: Instagram@yelizindunyasi Instagram@yelizindunyasi valentino | Autor: Instagram@yelizindunyasi Instagram@yelizindunyasi

Debela platforma također je prekrivena lakiranom kožom, a blok peta dodatno osigurava udobnost i duže nošenje vrtoglavo visokih potpetica od čak 16 centimetara. Cijena ovih cipela kreće se od 6690 kuna, a Valentino model osvojio je jednako svjetske i domaće ljubiteljice mode.

valentino | Autor: Instagram@paulasik Instagram@paulasik valentino | Autor: Instagram@marijanabatinic Instagram@marijanabatinic

Popularnom modelu tako nisu odoljele ni Paula Sikirić i Marijana Batinić, a dobre vijesti su što je sličan model stigao i na police Zara trgovina! Popularni brend tako je predstavio dva modela u kojima je najbolje kombinirao inspiraciju dizajna Valentina, ali uz satenski naglasak koji je ove sezone dominirao u Versace ponudi.

kraljica Letizia Možda vas zanima Špagerice na platformu dobile su kraljevski tretman u boji koja osvaja! Rubrika Moda Moda

zara | Autor: zara zara

Decentne cipele u prljavo bijeloj boji odličan su odabir za elegantnije prilike poput ljetnih vjenčanja i svečanije prilike te se slažu uz pomalo smirene kombinacije. S druge strane, ružičasta boja idealna je kao odabir statement cipela koje će staviti točku na i na svaki styling za večernji izlazak.

zara | Autor: Zara Zara

Visina potpetice iznosi 13 centimetara, a dodatna prednost je fleksibilna tabanica od tehničkog lateksa i pjene koja pruža veću udobnost i mogućnost da u štiklama bez problema provedeš sate i sate! Cipele se mogu pronaći u Zara trgovinama po cijeni od 349,90 kuna i ne sumnjamo kako će zavladati ljetnim lookovima!

Možda vas zanima Popularne Valentino štikle s platformom obožavaju i naše poznate dame Rubrika Moda Moda
Photo: Pr

Komentari 0