Moda
kraljica Letizia

Špagerice na platformu dobile su kraljevski tretman u boji koja osvaja!

  • Španjolska kraljica Letizia ne koristi trendi boju ljeta samo u haljinama, već i cipelama
  • Nježno ružičaste špagerice s platformom idealne su za svakodnevne kombinacije
  • Debeli potplat ima efekt štikle, ali s prednošću udobnosti i stabilnosti noge

Kraljica Letizia prava je fashionistica koja svojim stilom uvijek iznova oduševi. Bivša novinarka uvijek se pridržava kraljevskog protokola odijevanja, ali nikad ne izgleda konzervativno. Baš suprotno, ne libi se nositi statement komade, a to je učinila i na otvaranju sajma knjiga u Madridu. Modnu kritiku oduševila je ne samo svojom privlačnom haljinom, već i elegantnim cipelama!

kraljica Letizia | Autor: Instagram@shoppingstylees Instagram@shoppingstylees

Baš kao i vojvotkinja Kate, Letizia također voli jednobojni izgled. Tako je iskombinirala ružičastu maksi haljinu sa slojevitim porubom brenda Hugo Boss s remenom iste boje, a za obuću nije išla na provjerene neutralne boje poput bijele ili krem boje, već na ružičaste tonove. Točnije, šik špagerice s platformom i elegantnim remenčićima španjolskog brenda Clooui.

točkasta haljina Možda vas zanima Polka uzorak obožava vojvotkinja Kate, a elegantnim točkicama ne odolijevamo ni mi! Rubrika Moda Moda

špagerice | Autor: Instagram@vasia Instagram@vasia

A njezin odabir ne čudi s obzirom na to da su takozvane espadrile platforme vjerojatno najudobnija opcija za ljeto. Zahvaljujući svojim punim potplatima, imaju efekt kao visoke potpetice, ali istovremeno su upravo zahvaljujući punoj peti iznimno udobne. Ove sezone najpopularnije su u zemljanim tonovima i rozim nijansama, a kraljica je pokazala kako su primjerene baš svakoj situaciji i događaju!

špagerice | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

S lijeva na desno: comma (890,00 kn), H&M (379,90 kn), Milano Italy (780,00 kn), Scarosso (290 eura)

 

Možda vas zanima Obilje boja ili klasika u neutralnoj? Pogledajte galeriju ovih cipela jer izbor nije nimalo lak! Rubrika Moda Moda
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0