Moda
točkasta haljina

Polka uzorak obožava vojvotkinja Kate, a elegantnim točkicama ne odolijevamo ni mi!

  • Vječni trend u svako godišnje doba, a posebice ljeti su polka haljine
  • Velike i malene točkice najbolje izgledaju u crno bijeloj kombinaciji i tamnoplavim nijansama
  • Oboga ljeta nose se na lepršavim haljinama tankih naramenica i bogatim modelima s naglašenim ramenima

Britanci je zovu neprikosnovenom ikonom stila, ali modni izričaj vojvotkinje Kate Middleton obožavan je diljem svijeta. Najčešće usklađuje klasične i elegantne komade, a tijekom proslave kraljičinog jubileja odabrala je specifičan uzorak ljetnog trenda koji osvaja sve ljubiteljice mode.

točkasta haljina | Autor: Instagram@dukeandduchessofcambridge Instagram@dukeandduchessofcambridge Nisu u pitanju ni floralni motivi, ni prugice ni kockice, već – točkice. Kate je osvojila modne kritičare svojim pojavljivanjem u Kensington Memorial Parku na uličnoj zabavi u sklopu proslave platinaste godišnjice vladavine kraljice Elizabete II. i pokazala kako su točkasti komadi opet među must-have detaljima sezone.

volani Možda vas zanima Vrijeme je za lepršave valove! Volani su se vratili i pronašli smo u trgovinama sjajne komade Rubrika Moda Moda

točkasta haljina | Autor: Instagram@lauraharrier Instagram@lauraharrier

točkasta haljina | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

S lijeva na desno: DIANE VON FURSTENBERG (2.790,00 kn), Mango (549,90 kn), Mango (549,90 kn), Ted Baker (1.150,00 kn)

Za ovu je priliku supruga princa Williama odjenula plavu midi haljinu britanske dizajnerice Alessandre Rich koja je bila prekrivena klasičnim točkastim uzorkom u bijeloj boji. Točkice su apsolutni klasici među printevima, zrače čistom lakoćom i mogu se uklopiti u svaki outfit – bilo da je elegantan, sportski ili minimalistički.

točkasta haljina | Autor: Instagram@enbogaconcarla Instagram@enbogaconcarla

Kate oduvijek voli polka dot uzorak, a najčešće odabire klasične crno bijele kombinacije. Upravo su takvi motivi najveći hit ovog ljeta, ali s dominantnom bijelom podlogom i crnim točkicama u svim veličinama.

polka dress, točkasta haljina | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

S lijeva na desno: Mohito (139,90 kn), Zara (299,90 kn), Zara (299,90 kn), Mohito (139,90 kn)

Naravno, ljetni dani i večeri su stvoreni za dobar i opušteni provod, stoga se u ponudi svjetskih brendova pronašlo i razigranijih poigravanja bojama. Uz zagasite zemljane boje izvrsno se nadopunjuju mornarski i indigo plava, a kod ovakvih haljina ne moraš puno brinuti o dodatnim detaljima.

točkasta haljina | Autor: Instagram@sadiemaltby Instagram@sadiemaltby

točkasta haljina | Autor: Instagram@karpatikriszta Instagram@karpatikriszta Izvrsno izgledaju uz tenisice kao i uz visoku potpeticu, a pletena torba, šešir i sunčane naočale zaista su sve što ti je uz polka dress potrebno!

estettika baka na moru Možda vas zanima Bakica ide na more! Ne, nije naslov novog filmskog hita, već estetika koja je zavladala Instagramom Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@ _kate_middleton_royal

Komentari 0