Moda
Mango haljina

Vrijeme je za lepršave valove! Volani su se vratili i pronašli smo u trgovinama sjajne komade

  • Volani pružaju volumen svakoj kombinaciji i uvijek djeluju elegantno
  • Klasične volane na haljinama sada možeš pronaći na svim komadima
  • Topovi, košulje, suknje i haljine dobili su novu dimenziju zahvaljujući ovom vječnom trendu

Vijugavi volani ponovno su pravi ljetni trend koji svaku kombinaciju čini ležernom i sofisticiranom. Romantični detalji ovoga ljeta dolaze na rukavima, naramenicama, izrezima, ali i struku, donjem dijelu suknji, a maksi haljinama dominiraju od ramena do gležnjeva. volani | Autor: Mango outlet Mango outlet

S lijeva na desno: Mango haljina - prsluk (449,90), Mango cvjetna haljina (599,90 kn), Mango ružičasta haljina (699,90 kn)

Zaluđenost volanima ne jenjava već sezonama iz jednostavnog razloga – oni će učiniti svaku kombinaciju elegantnom! Bez obzira na to radi li se o poslovnom looku, kombinaciji za slobodno vrijeme ili večernjem izlasku, uz vječne volane nikako se ne može pogriješiti!

volani | Autor: Instagram@mynuface Instagram@mynuface

Zara je upravo objavila bijelu verziju viralne ružičaste slip haljine - savršena je i za mladenke Možda vas zanima Zarina megapopularna slip haljina sad dolazi u novoj boji. P.S. savršena je i za mladenke Rubrika Moda Moda

volani | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

S lijeva na desno: Mohito (299,90 kn), Mango (349,90 kn), Zara (179,90 kn)

Jednostavna silueta pomoću volana dobiva na volumenu i na najbolji način sakriva eventualne nedostatke i naglašava atribute. Primjerice, volani na rukavima će sakriti jače nadlaktice, dok će volani na dekolteu naglasiti prsa. Poigravanje s ovim efektnim detaljem ujedno daje i posebno elegantnu notu svakom stylingu. Ove sezone najčešći su komadi u intenzivnijim bojama žute, narančaste i zelene, ali jednako ne gube na popularnosti klasična bijela i crna.

volani | Autor: Instagram@themarneco Instagram@themarneco

volani | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

S lijeva na desno: Mango (599,90 kn), Zara (299,90 kn), Mango (599,90 kn)

Zahvaljujući raznolikosti svog položaja, volani omogućavaju da ih nosiš i u jednostavnim odjevnim kombinacijama za dan i u sofisticiranim noćnim lookovima, bez obzira na tvoj stil.  Haljina ukrašena obiljem volana na prednjoj strani idealna je za večernji izlazak, dok obične traperice dobivaju sasvim novu dimenziju uz asimetrični top na jedno rame ukrašen volanima!

volani | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

S lijeva na desno: Mango (129,90 kn), Mohito (179,90 kn), Zara (79,90 kn)

Oni su zasigurno bezvremenski trend koji omogućava da različite obline, proporcije i veličine dođu do najženstvenijeg izdanja.

koktel haljina Možda vas zanima Ako si gošća na vjenčanju, zanimat će te naš izbor najljepših koktel haljina Rubrika Moda Moda
Photo: PR/Mango

Komentari 0