Moda

Obilje boja ili klasika u neutralnoj? Pogledajte galeriju ovih cipela jer izbor nije nimalo lak!

Smatrate li se klasičarkom, ili pri kupovini tražite trendy modele obuće koji ove godine podrazumijevaju cijeli spektar nježnih ali upečatljivih pastelnih boja? U Deichmannu smo pronašli idealne artikle koji se bojom uklapaju u paletu koja već prevladava u vašem ormaru, ali i modele obuće u raznim trendy bojama koje kao da prizivaju ljeto i još sunčanije dane! Razgledajte galeriju i odgovorite na naše ili-ili pitalice!

Sandale

 | Autor: Deichmann Deichmann

Ima nešto posebno u elegantnom modelu sandala od smeđe ili crne kože. Svršene uz sve krojeve ljetnih haljina, ali nosive i u poslovnim prigodama uz lagane hlače od prirodnih materijala ili traperice – gotovo svaka žena u svom ormaru ima barem jedan model ovakvih klasičnih sandala. 

Pa ipak, ponekad u svoj outfit želimo dodati malo boje. Uvriježeno je pravilo da pri kombiniranju outfita treba pripaziti da se istovremeno ne kombiniraju više od dvije boje uz neutralnu podlogu pravila se ne treba uvijek držati! Sandale, pogotovo kada je riječ o ravnim modelima, idealna su prilika da se poigrate bojama i prekršite pravila!

Salonke

 | Autor: Deichmann Deichmann

Klasičan model crnih salonki uklapa se u gotovo svaki outfit pa je zato gotovo obavezan dio svakog ženskog ormara, a tu su i obožavani modeli salonki u nijansi kože koji vašoj silueti dodaju par centimetara i izdužuju nogu. Klasični modeli salonki savršenu pristaju svima i predstavljaju jednu od najisplativijih modnih investicija jer ćete ih moći nositi u svakoj prigodi. 

Ali ponekad klasika jednostavno nije dovoljna! S dolaskom ljeta sve se češće želimo odmaknuti od svega onog što nas asocira na zimu, pa se trendovi cipela ovog ljeta okreću prema bojama. Cipele i modne dodatke u Deichmannu pronašli smo u lila, zelenoj, ružičastoj, žutoj i ostalim bojama koje će naglasiti osunčan ten i radosne ljetne avanture!

Tenisice

 | Autor: Deichmann Deichmann

Zaljubljenici u tenisice nerijetko se nalaze u nezahvalnoj situaciji gdje moraju birati između trendy, višebojnih modela koji će postati središte outfita, ili klasičnih tenisica u bijeloj koje se uklapaju u baš svaki outfit. Bijele tenisice vjerojatno nikada neće sići sa trona najtraženije obuće i to u svakoj sezoni jer će čak i najjednostavniji outfit uz njih poprimiti dozu elegancije i baš nitko neće imati prigovor na kombinaciju savršenih traperica, majice zanimljivog printa i klasičnih, bijelih court tenisica, a s druge strane, odvažne tenisice jarkih boja spasit će i najdosadniju modnu kombinaciju i učiniti je trendy i mladenačkom. Koji god model tenisica odabrali ovog ljeta – nećete pogriješiti, jer ljetne kolekcije Deichmanna donose najbolje modele svjetskih brendova sportske obuće!

Svu obuću i modne dodatke ovog ljeta možete potražiti u Deichmannu gdje se nalaze kvalitetni i izdržljivi modeli po najpovoljnijim cijenama! Posjetite web i trgovine Deichmann i pronađite svoje nove tenisice, sandale ili natikače!

Photo: Deichmann