Moda
Anastazija Makjanić

Kako ovaj točkasti set iz Manga svjetski izgleda pokazala je naša influencerica. Nosi ga s manolicama

  • Influencerica Anastazija Makjanić trenutno se nalazi u Parizu, gdje sa svojim pratiteljima dijeli doživljaje, ali i modne kombinacije
  • Za jedan od outfita odabrala je satenski set iz Manga, sa ženstvenom bluzom i širokim palazzo hlačama
  • High street outfit s uzorkom točkica Anastazija je podigla dizajnerskim Manolo Blahnik natikačama na petu

"The City of Love has my heart", napisala je u opisu fotografija iz Pariza influencerica Anastazija Makjanić, na kojima ju možemo vidjeti i u odličnom modnom izdanju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anastazija (@stazisweets)

Za jedan od svojih outfita u gradu ljubavi, Anastazija se odlučila za spajanje dizajnerskih i high street komada. Sa satenskom bluzom na točkice koju krasi i veliki ukrasni cvijet te hlačama palazzo modela istog uzorka i materijala iz Manga kombinirala je model predivnih Manolo Blahnik Lurum natikača na petu u tamnoj nijansi. 

Anastazija Makjanić Možda vas zanima Anastazija Makjanić odlično nosi živopisan proljetni outfit - s hlačama koje je teško ignorirati Rubrika Moda Moda

Outfit je upotpunila malom torbicom u žutoj boji s ručkom ukrašenom kristalićima, srebrnim naušnicama te crvenim ružem na usnama!

mango košulja | Autor: Mango outlet Mango outlet satenska bluza s cvijetom i točkastim uzorkom, (59,99 eur) Mango hlače | Autor: Mango outlet Mango outlet satenske palazzo hlače s remenom, (49,99 eur)

Cjelokupan outfit koji nosi Anastazija, s ukrasnom vrpcom za vrat s istim točkastim uzorkom, dostupan je na Mangovoj stranici, kao i Manolo Blahnik natikače na manoloblahnik.com.

Rita Rumora Jurki Možda vas zanima Loewe top koji vole nositi i Hrvatice i ove je sezone popularan basic komad. Je li precijenjen? Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @stazisweets

Komentari 0