Moda
Gabine crossbody bag

Lijepa i pristupačna, torbica koju nose Sienna Miller i JLo može se pretvoriti u 4 torbice iz jedne

  • Ma, nije ni stvar u tome tko ju od poznatih dama nosi (mada nije loša referenca) već u tome da je ova torbica jednostavno genijalna
  • Riječ je o modelu brenda Charles & Keith koja, osim što je ljupka, može se uz pomoć remena i lanca nositi na četiri različita načina
  • Naravno da se proslavila na TikToku, nestala sa zaliha, pa se vratila. Barem u tri boje, crnu još čekamo

Naravno da je TikTok kao stvoren da na njemu potrošimo previše vremena, ali isto tako zahvaljujući toj mreži možemo brzo otkriti nove trendove. A kako to učine i svi drugi, pa dok smo okom trepnuli iz trgovina nestane ta super kaljima, jakna ili torbica koju su odjednom nahvalile sve tiktokerice. Upravo to se dogodilo s ovom torbicom - no ne donosimo tu tužnu vijest, već dobru, vratila se na zalihe!

Riječ je o torbici singapurskog brenda Charles & Keith, o kojem smo nedavno pisali i koji ima više modela očito obljubljenih diljem svijeta, poput gotovo već kultne Gabine Saddle bag ili Crescent Hobo torbice. No, ovaj je put riječ o maloj i ljupkoj Gabine torbici za nošenje preko tijela.

@daneelcb I cannot get over the quality for the price #charlesandkeith #fashiontiktok #fallfashion #christmasgiftideas #newpursecheck ♬ original sound - Daneel

Mala, ali savršenog oblika, sa zlatnim lancem može se nositi u ruci ili na ramenu dok se uz pomoć remena koji je mnogo duži može pretvoriti u torbicu za nošenje preko tijela ili oko struka, ovisno kako remen postavimo. Genijalno! Tako zapravo dobivamo 4 u 1 torbicu.

'To je ludo' govori jedna tiktokerica, "To su četiri različite torbice u jednoj", dok je druga otkrila da joj prijateljica nije dopustila da objavi video dok nije kupila torbicu. I bila je ta prijateljica u pravu, jer crne Gabine cross body torbice brzo je nestalo iz trgovine brenda. 

@just.jully as always I put the brand details in the caption for you guys👇🏼 and no this is not sponsored I’m just wildly obsessed #fashiontiktok #charlesandkeith @CHARLES & KEITH ♬ Classical Music - Classical Music

Dobra je vijest da se sada vraća, odnosno trenutačno je ima u tri verzije, dok crna još nije ponovno u prodaji. No ništa zato, došlo je proljeće, crne će se torbice sada manje nositi, druge boje stupaju na scenu pa pogledaj koje su boje još u igri - i dostupne.

Gabine crossbody bag | Autor: Charles & Keith Charles & Keith

Proljeće je oduvijek vladavina pastelnih boja, pa će ova nježno ružičasta Gabine torbica lijepo leći u svijetle kombinacije.

Gabine crossbody bag | Autor: Charles & Keith Charles & Keith Čini se da je smeđa nova crna ove sezone. S ovom varijantom torbice na svoje će doći poklonice konjak boje modnih dodataka.

Gabine crossbody bag | Autor: Charles & Keith Charles & Keith A ni malo šarenila nam neće naškoditi... Cijena bilo koje od ovih Gabine crossbody torbica je 65 funti što je otprilike 74 eura.

Gabine crossbody bag | Autor: Charles & Keith Charles & Keith

Photo: Charles & Keith

Komentari 0