Moda

Tako bi to napravile i Francuskinje: Savršen stayling iz kojeg ne možemo izdvojiti ni jedan komad

Nije li to poanta dobrog odijevanja, složiti kombinaciju od "običnih" stvari, ali ih složiti tako da sve zajedno izgleda vrhunski? Ne mora biti logotipova, upadljivih ni skupih torbica ili onog jednog komada koji je preplavio društvene mreže. Mislimo da bi se i Francuskinje, majstorice casual kombinacija u kojima izgledaju tip-top sređeno, složile. Traperice, sako, T-shirt, neke ravne cipele poput balerinki ili mokasina i sve se začini s nekoliko dobro odabranih modnih dodataka: fora torbica, marama, malo elegantnog nakita, dobra frizura, ali vrlo ležerna, crveni ruž... Dovoljno opušteno za stav "nisam se pretrgnula da se sredim", a dovoljno dobro i za ured i za sastanak u gradu, i za piće poslije posla.

Ako je vjerovati Francuskinjama, ove levisice su jedine traperice koje trebamo imati u ormaru

E, pa daj je "duh" izvrsno uhvatila plavokosa prolaznica iz Zadra. Plave traperice, crni T-shirt s gotičkim natpisom, crne niske kaubojke u koje je utaknula traperice. Ovom rockerskom dijelu kombinacije uglađenost je dodao dugi crni sako. I torbica je na onu prvu stranu, crna sa srebrnim lancem. 

 | Autor: Pixsell/Šime Zelić Pixsell/Šime Zelić

Outfit je je rockerski, no plavokosa prolaznica opet djeluje njegovano i sređeno, što i jest. Tom dojmu pridonose i raybanice zlatnih okvira, naušnice s kristalom, lijepa manikura, ruž ne prenapadne, ali opet istaknute boje i lepršava frizura. I, da, osmijeh.

 

Photo: Pixsell/Šime Zelić

Komentari 0