Moda

Trendi model čizama već je stigao u trgovine, no nismo sigurni da bi ga svi poželjeli nositi...

  • Sudeći prema raznolikoj ponudi čizma i gležnjača u jesenskim kolekcijama vodećih high street brendova očekuje nas uistinu raznovrsna modna jesen
  • No, teško je u cjelokupnoj ponudi ne uočiti čizme s kvadratnim završetkom i tankom potpeticom koje su dostupne u svijetloj i tamnoj nijansi
  • Ovaj upečatljivi model za sada možeš pronaći u novoj Zarinoj i Mangovoj kolekciji, a po svemu sudeći mogao bi se brzo premetnuti u hit komad jeseni

Teško je oprostiti se s ljetom, ali dolazak jeseni puno nam lakše pada kada se prisjetimo da to označava povratak dragih nam modnih komada. Kod mnogih žena na prvom mjestu te ljestvice zasigurno su se našle čizme. Priznajemo i mi smo jedva dočekale zaviriti u nove kolekcije high street brendova i vidjeti koje su novine pripremili kada je obuća u pitanju.

Sudeći prema aktualnoj ponudi, očekuje nas raznovrsna modna jesen pa su tako uz klasične elegantne čizme sa zašiljenim vrhom te neizostavne kaubojke, zastupljene i robusne bajkerske čizme te ravne čizme na vezanje. Ipak, našu pažnju privukle su kožne gležnjače s tankom potpeticom i četvrtastim vrhom.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjer: Zara (799,90 kuna)

Možda vas zanima Zara ne prestaje s iznenađenjima, sad je predstavila komade od gume Rubrika Moda Moda

Dosad smo ove upečatljive modele imali priliku vidjeti na tjednima mode, bilo da su ih na pisti u ime slavnih modnih kuća prezentirale manekenke, bilo da su u njima u prvim redovima sjedile vodeće modne trendseterice. Njihov neobičan izgled nerijetko je pratila i paprena cijena pa će mnoge ljubiteljice mode zasigurno razveseliti vijest da ih ove jeseni u Zari možeš pronaći po cijeni od 800 kuna.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: lijevo Mango (549,90 kuna), desno Zara (799,90 kuna)

Ako preferiraš čizme tamnijeg kolorita, crna inačica modela gležnjača s četvrtastim završetkom osim u Zari dostupna je i novoj Mangovoj ponudi. Ondje ćeš za čizme ukrašene s kockastim izrezom na prstima i dekorativnim šavovima morati izdvojiti 550 kuna.

Možda vas zanima 5 jednostavnih jesenskih stajlinga s kojima ćeš biti sređena za 5 minuta Rubrika Moda Moda

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: sve Mango, crne čizme (549,90 kuna), bijele čizme (599,90 kuna), maslinaste (449,90 kuna)

Nova Mangova ponuda uključuje i verzije ovog modela sa suptilnije izvedenim kvadratnim vrhom. Krasi ih i udobna blok peta, a dolaze i u nekoliko različitih nijansi. Za sve ljubiteljice visokih čizama s ovim tipom završetka imamo još jednu sjajnu informaciju - uskoro u Pull&Bearovu ponudu stižu visoke bež čizme s kvadratnim završetkom za koje ćeš trebati izdvojiti 400 kuna.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjer: Pull&Bear (399,90 kuna)

Možda vas zanima Veliki trend za jesen: Povratak boje koju obožavamo Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram

Komentari 0