Moda

Udobne i u trendu! S jednim od ovih 5 modela tenisica ne možeš pogriješiti ove jeseni

  • Tenisice su posljednjih godinama omiljeni komad obuće koji nosimo na sve kombinacije
  • Iz sezone u sezonu se pojavljuje neki model koji postane hit i viđamo ga na gotovo svakoj prolaznici
  • Izdvojili smo pet modela tenisica kojima predviđamo veliku popularnost nadolazeće jeseni

Tenisice su jedan od komada obuće kojeg zaista možemo nositi čitave godine, a nose ih svi, bez obzira na dob i spol. Kroz godine one su bile neizostavni dio ležernih i sportskih kombinacija, no unazad nekoliko sezona sve ih češće viđamo kao dio ženstvenih, ali i elegantnih kombinacija. Kao i kod drugih modnih trendova i kod tenisica se u modu vraćaju modeli kojih se sjećamo iz djetinjstva.

Možda vas zanima Jedan model cipela vladat će ove jeseni. Već ih ima u našim trgovinama, pronašli smo prekrasne primjerke Rubrika Moda Moda

Jesen nam se blizi, a samim time i nove odjevne kombinacije u kojima će tenisice zablistati kao i uvijek. Idealni su kožnati modeli s kojima bez problema možemo i na kišu i na sunce. Već nekoliko modela na samom kraju ljeta pokazalo se kao veliki hit koji ćemo sigurno gledati i u idućim mjesecima dok su neki modeli već godinama na listama najtraženijih. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pamela Smoljanić (@august_xvi) on

Nike Bruin

Ovaj model tenisica pamtimo još iz 80-ih godina prošlog stoljeća, a neki će ih se sjetiti iz filma ''Povratak u budućnost'' u kojem ih je nosio Michael J. Fox u ulozi Martyja McFlya. Za ovaj klasičan model karakteristično je bilo to što su niske i bijele boje dok je znak brenda bio u crvenoj, plavoj ili crnoj boji. Uniseks model vratio se u modu i ove sezone, a čini nam se kako će se sve više prolaznica odlučiti za njih ove jeseni. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nike Bruin (@nikebruin) on

Veja 

Tenisice francuskog brenda veoma su popularne, a nosi ih i Meghan Markle. Brojne Hrvatice su se posljednjih godine odlučile za upravo te tenisice, a njihova posebnost je u tome što napravljene su od recikliranih plastičnih boca i prirodne gume. Jednostavne bijele tenisice imaju upečatljivi "V" logo u raznim bojama, a nose ih i žene i muškarci. Osim na vezanje, postoji i varijanta na čičak, a svaki model izvrsno pristaje svim kombinacijama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VEJA (@veja) on

Možda vas zanima Zara je predstavila prve komade iz jesenske kolekcije, a među njima dominira jedna boja Rubrika Moda Moda

Adidas Superstar

Još jedan klasični model predstavljen je krajem 60-ih godina, a isprva su bile košarkaške tenisice te su s vremenom postale IT komad u ormaru svake trendseterice. Jednostavan model s tri crte sa svake strane definitivno su jedan od traženijih modela ovog brenda. Prije nekoliko godina gotovo da nismo mogli proći gradom,  a da ih ne vidimo na svakoj drugoj ženi. Već neko vrijeme nisu tenisice broj jedan, no i dalje su jedne od najpopularnijih, a čini se kako će tako ostati u jesen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pamela Smoljanić (@august_xvi) on

Converse Chuck Taylor All Star

Bilo da je riječ o visokom ili niskom modelu klasičnih ''starki'', ovim tenisicama popularnost nije pala još od 1922. godine. Prvi put su predstavljene pet godina ranije, a njihova namjena je također bila za košarku. Iz godine u godinu sve je više osoba koje se odlučuju za ovaj model, a odlično je to što postoje u raznim bojama pa svatko može pronaći one koje mu najviše odgovaraju. Pravi su odabir za tople i suhe jesenske dane te zbog platna daju nozi da diše. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josipa Dragun (@josipadragun) on

Možda vas zanima Converse prodaje 'starke' koje izgledaju prljavo i iznošeno i to za cijenu veću od klasične Rubrika Moda Moda

Tenisice s vibrom 90-ih

Trend 90-ih godina i dalje je prisutan kada je u pitanju obuća i odjeća. Već smo imali prilike viđati žene u glomaznim, tako zvanim ''dad'' tenisicama, a tako će biti i naredne jeseni. Prva asocijacija na takav model tenisica nam je Sporty Spice i tenisice kakve je cijela obitelj nosila u slobodno vrijeme. Danas su one modernizirane pa ih tako možemo obuti i za bilo koju dnevnu situaciju. Svakom looku dati će retro notu, a o njihovoj udobnosti da ne pričamo. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matea Frajsberger (@click4chic) on

 

Photo: Instagram

Komentari 0