Stars

Naša voditeljica objavila je sliku iz djetinjstva, prepoznaješ li o kome se radi?

  • Voditeljica Fani Stipković ljeto provodi na rodnoj Korčuli gdje danas slavi 38. rođendan
  • Tim povodom objavila je sliku iz djetinjstva
  • Fani već godinama živi u Španjolskoj gdje radi kao voditeljica, a slobodno vrijeme provodi vježbajući

U javnosti dugo nismo vidjeli plavokosu Fani Stipković koja posljednjih godina živi u Španjolskoj gdje ima voditeljsku karijeru. Ovo, kao i svako ljeto, Fani je odlučila provesti na Korčuli, točnije rodnoj Vela Luci, a sudeći prema objavama na Instagramu, vrijeme provodi u društvu voditeljice Ecije Ivušić koja također vuče korijene s Korčule.

Možda vas zanima Preslatki plavokosi dječačić! Marko Grubnić je objavio sliku iz djetinjstva, bi li ga prepoznala? Rubrika Stars Stars

Povodom današnje proslave 38. rođendana, Fani je objavila fotografiju iz djetinjstva. Iako ju na prvu nismo prepoznali, odale su ju velike plave oči, pune usne te rumeni obraščići i istaknute jagodice po kojima je i danas poznata. 

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Fani je inače poznata po svojim atraktivnim izdanjima, a vrlo često dijeli fotografije iz teretane u kojoj provodi dosta vremena, a rezultat je savršeno isklesano tijelo. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic) on

Možda vas zanima 26 godina stara slika: Rene Bitorajac ima kosu, Tarik izgleda kao Hugh Grant, a tu je i Goran Višnjić... Rubrika Stars Stars

Bivša manekenka, a danas voditeljica, zaista uživa u ovom odmoru nakon što je provela tri mjeseca u karanteni u Madridu u kojem živi posljednjih osam godina. Osim što je poznata po prilozima s brojnim svjetski poznatim i uspješnim sportašima, svestrana Dalmatinka pokrenula je i svoju online televiziju koju je nazvala Fani TV.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic) on

Možda vas zanima Prepoznaješ li našeg poznatog voditelja na slici? Da, trebat će ti neko vrijeme... Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0