Stars

Prepoznaješ li našeg poznatog voditelja na slici? Da, trebat će ti neko vrijeme...

  • Mnogi poznati na društvenim mrežama često objavljuju slike iz mlađih dana kako bi zabavili pratitelje
  • Tom trendu se pridružio i poznati voditelj, a objavio je sliku s maturalne večeri 
  • Riječ je o voditelju Frani Ridjanu (36) - jesi li ga prepoznala?

Navikli smo da na društvenim mrežama ljudi često objavljuju slike iz djetinjstva i mlađih dana. Tako zabavljaju svoje pratitelje koji onda komentiraju koliko su se promijenili i jesu li se uopće promijenili. I poznati televizijski i radijski voditelj Frano Ridjan odlučio je tako zabaviti svoje pratitelje. On je objavio sliku s maturalne zabave na koju je došao u pratnji dviju kolegica,  a on je nosio odijelo i - šešir. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 📺 F r a n o R i d j a n 🎤 (@thefranor) on

Uz fotografiju je napisao: ''Ovako se nekad išlo na maturalnu'', a pjevačica Žanamari mi je napisala komentar ''Ma daj, ovo nisi ti''. Frano joj je na duhovit način odgovorio: ''Istina, to je pola mene''. Inače, Žanamari je Frani bila i mentorica u showu 'Zvijezde pjevaju'. 

Možda vas zanima Preslatki plavokosi dječačić! Marko Grubnić je objavio sliku iz djetinjstva, bi li ga prepoznala? Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 📺 F r a n o R i d j a n 🎤 (@thefranor) on

Voditelj emisija ''Supertalent'' i ''Tvoje lice zvuči poznato'' oduvijek se voli šaliti, a to vidimo i po kravati koju je nosio, a na kojoj se ističe i crtani lik Snoopy. Iako na maturalnoj nije imao naočale koje su mu jedan od zaštitnih znakova, veliki osmijeh je i dalje prisutan. 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0