Moda

Converse prodaje 'starke' koje izgledaju prljavo i iznošeno i to za cijenu veću od klasične

  • Brend Converse je poznat po svojim All Star tenisicama koje se nose iz generacije u generaciju
  • Sada su predstavili dva nova modela čiji je izgled iznenadio, ali i cijena
  • Riječ je o modelima koji izgledaju nošeno, a cijena im je veća nego onih klasičnih, ''čistih''

Tenisice koje izgledaju kao da su nošene godinama, u modnom svijetu nisu nikakva novost, a upravo po takvim modelima poznat je brend Golden Goose. Prije godinu ili dvije, Gucci je predstavio nekoliko takvih modela koji su izazvali čuđenje i upitnike nad glavom, a upravo takve reakcije su izazvala dva nova modela poznatih All star tenisica. 

Možda vas zanima Stigle su tenisice za ljeto, ima ih divnih, a u trendu je i mnogima omražen model Rubrika Moda Moda

Američki brend Converse, poznat je po svojim 'starkama' čiji je najpopularniji model Chuck Taylor, upravo one već godinama ne izlaze iz mode. U ormaru ih ima gotovo svaka osoba, a svoju popularnost mogu zahvaliti tome što su veoma praktične, jednostavne te se mogu kombinirati sa svakim outfitom. Sada je brend predstavi dva nova modela, Chuck Taylor All Star Basic Wash u sivoj i plavoj boji. To ne bi bilo ništa čudno da oni ne izgledaju kao iznošeni

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Na službenoj stranici brenda, njihova cijena je 70 funti, što je oko 577 kuna, dok je cijena klasičnog, ''čistog'' modela u istim bojama 52 funte, odnosno oko 429 kuna. 

 | Autor: Pr/ Iskon Pr/ Iskon

Možda vas zanima Prekopaj ormarić! Tenisice koje smo svi nosili ponovno su u modi, pogledaj kako se sada nose Rubrika Moda Moda

Na Internetu postoji već niz rasprava vezano za ovaj model, a neki se pitaju je li to zapravo samo šala brenda. Kako god bilo, ne sumnjamo kako će i ova dva modela pronaći svoje kupce koji će ih ponosno nositi, dok ćemo mi ostali hodati u svojim starkama koje izgledaju slično jer ih nosimo već godinama. 

 

 

Photo: Pr/ Iskon

Komentari 0