Moda

Stigle su tenisice za ljeto, ima ih divnih, a u trendu je i mnogima omražen model

  • Ako si u potrazi na novim parom tenisica na pravom si mjestu jer smo iz aktualne ponude izdvojile one do 350 kuna
  • Ljubiteljice klasike razveselit će što su ove proljetne sezone posebno popularni bijeli modeli tenisica
  • Naravno, nisu zakinute ni ljubiteljice izraženog kolorita, a u ponudu su se vratile i mnogima omražene čarapa-tenisice

S dolaskom sunčanih dana sklone smo krenuti u potragu za novim parom tenisica! Naime, one već duže vrijeme nisu samo sportska obuća već sjajan modni dodatak koji može u potpunosti transformirati svaku odjevnu kombinaciju. Zavirile smo u aktualnu ponudu high street modnih brendova i za tebe izdvojile nove modele čija cijena ne prelazi 350 kuna. Sudeći prema priloženom, ponuda vrvi različitim modelima pa se tako nose oni s ravnom i povišenom potplatom, tu su i neizostavne tata tenisice, a vratile su se i mnogima omražene čarapa-tenisice.

Možda vas zanima Ponuda espadrila raznovrsnija je no ikad, a jedan model mogao bi postati golemi trend Rubrika Moda Moda

1. Nepogrešiv odabir

Ljubiteljice bijele sportske obuće doći će na svoje ove proljetne sezone budući da aktualna ponuda vrvi niskim bijelim tenisicama. Provjerenu bijelu klasiku možeš razigrati tako da umjesto klasičnog modela od umjetne kože odabereš onaj sa sitnim pomakom, poput izražene potplate ili imitacije životinjskog uzorka.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Primjeri: Mango (199,90 kuna), Zara (179,90 kuna), Bershka (199,90 kuna)

2. Halo Holo

Ove sezone u ponudi možeš pronaći i bijele modele koji imaju holografske akcente. Pravi je ovo odabir za sve one dame koje žele nešto drugačije, no pritom zaziru od žarkih boja i napadnih uzoraka.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Primjeri: House (149 kuna), Mohito (329 kuna), Cropp (249 kuna)

Možda vas zanima Ovaj tip haljine izvrsno pristaje svakoj figuri! Izdvojili smo najljepše iz aktualne ponude Rubrika Moda Moda

3. Igre u pastelu

Tko kaže da sportska obuća ne može romantična? Tenisice koje krasi kombinacija pastelnih nijansi itekako dokazuju suprotno. Osim uz traperice, ovaj model sjajno će pristajati uz lepršave haljine i suknje midi dužine.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Primjeri: C&A (226,90 kuna), House (169 kuna), Stradivarius (139,90 kuna)

Možda vas zanima Ove 4 haljine najradije nosimo u kombinaciji se tenisicama - i izvrsno se slažu skupa Rubrika Moda Moda

4. Život u koloru

S druge strane, ljubiteljice žarkih i upečatljivih boja ne trebaju očajavati. Dapače, u aktualnoj ponudi vrlo lako se mogu pronaći tenisice izraženog kolorita. Mogli bismo reći da su oni doslovni prikaz poznate engleske uzrečice "Go big or go home!".

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Zara (349,90 kuna), Pull&Bear (199,90 kuna), Reserved (249,90 kuna)

5. Čarape koje se ne gube u perilici

Čarapa tenisice jedan su od onih modela koji su svojom pojavom na modnom nebu izazvali niz reakcija. Nakon kratkog zatišja, ponovno su visoko zastupljene u aktualnoj ponudi. No, za razliku od prethodnih ove sezone dolaze mahom u crnoj, bijeloj i bež boji, a birati možeš između viših i nižih modela.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Reserved (129,90 kuna), Bershka (229,90 kuna), Zara (299,90 kuna)

 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0