Moda

Prekopaj ormarić! Tenisice koje smo svi nosili ponovno su u modi, pogledaj kako se sada nose

  • Visoke starke ponovno su hit model te je pravo vrijeme da zaviriš u svoja spremišta te ih ponovno izvedeš u šetnju
  • Ako ih do sada nisi posjedovala, ništa zato, mi smo za tebe izdvojile nekoliko sjajnih pari i to na sniženju
  • Ovaj model tenisica iznimno je praktičan, udoban i tako ga je lako kombinirati s različitim odjevnim komadima

Neke trendove dirigiraju slavni dizajneri i modne kuće, neke proslave društvene mreže, dok se pojedini vrate iz prošlosti. Trend o kojem danas pričamo zapravo nikada nije zamro, ali je dobio novo lice. Riječ je o Converse All Stars tenisicama koje su u domaćoj javnosti poznatije kao 'starke'. Izvorno nastale kao košarkaške tenisice brzo su našle svoj put s terena na ulice te postale neizostavni dio urbane mode. Premda posljednjih sezona nisu u centru pozornosti, starke nikada nisu iščezle s polica dućana te iz sezone u sezonu uspješno nađu nove poklonike. I dok smo proteklih godina bili svjedoci prevlasti nižeg modela, sudeći prema fotografijama nastalima na ulicama diljem svjetskih metropola, izgleda kako klasične starke čija visina seže do gležnja ponovno postaju rado viđen model tenisica.

Možda vas zanima Imaš li ih? Postoji 5 vrsta cipela koje odgovaraju baš svakoj modnoj kombinaciji Rubrika Moda Moda

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Praktične, udobne i prikladne za različite kombinacije

Ove platnene tenisice iznimno su praktične i udobne, a budući da ih je vrlo jednostavno kombinirati s različitim odjevnim predmetima nerijetko se za njih mjesta nađe u svakom ženskom ormaru. Ovisno o stiliziranju, visoke starke sjajno pristaju uz sportske i casual kombinacije, kao i uz romantične haljine i kratke suknje. No, ono što je najbolje kod ovog modela jest da on ne mora nužno biti nov, već stare i naizgled ofucane starke također imaju posebnu draž. Stoga zaviri u svoju kolekciju cipela te iz spremišta izvuci stare starke, očisti ih i udahni im novi život.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Lucy Hale, Diane Kruger i Hailey Biber

Možda vas zanima Ovako lude cipele dugo nismo vidjele! Maštovite su i sasvim posebne, no bi li ih ti ikad nosila? Rubrika Moda Moda

Stare imaju posebnu draž, a nove su na sniženju

Za one koje do sada nisu posjedovale ovaj model zavirile smo u aktualnu ponudu. Ako poput glumica Lucy Hale i Diane Kruger te manekenke Hailey Bieber preferiraš klasične crne i bijele modele znaj da se njihova cijena kreće oko 529 kuna, no na popustu ih možeš naći već za 370 kuna. No, budući da je vani proljeće te sve pršti od boja možda je sada pravi trenutak da se odlučiš na neke u upečatljivoj nijansi. Za tebe smo izdvojile tri monokromatska modela u boji, a što je najbolje svi oni su trenutno na sniženju!

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Shoe.be.do (370 kuna), Shooster (370 kuna), Shoe.be.do (370 kuna)

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0