Moda

Ovo su najljepše suknje sezone, a među njima je i model koji smo nosili prije 15 godina!

  • Sunce je obasjalo ulice što znači da je napokon stiglo ono vrijeme godine kada uživamo u nošenju suknje
  • Ako si u potrazi za novim komadom donosimo ti trenutačno najpopularnije modele čija cijena ne prelazi 220 kuna
  • Točkasti i cvjetni uzorak ponovno vladaju aktualnom ponudom, a nakon 15-ak godina ponovno se vraća i nekoć omiljeni model suknje

Osim haljina, s dolaskom toplijeg vremena jedva smo dočekale nositi i suknje! Za sve one koje su poželjele obnoviti svoju kolekciju izdvojile smo iz aktualne ponude šest modela koji su sudeći prema dostupnosti na policama dućana high street brendova biti hit komadi za nadolazeće ljeto. Tako ti otkrivamo koja su to dva neizbježna uzorka koja se pojavljuju na njima i koji se kroj vratio pod svjetla reflektora nakon kraćeg izbijanja. Naravno, tu su i dobro poznati klasici poput plisiranih i traper suknji, a na samom kraju te čeka pravo oličenje elegancije kada je ovaj odjevni predmet u pitanju. A znaš što je najbolje, cijena ni jedne od navedenih suknji ne prelazi 220 kuna.

Možda vas zanima Kate je posljednih dana nosila divne proljetne haljine. Pronašle smo slične, ali puuuno povoljnije modele Rubrika Moda Moda

1. Točka, točka, točkica

Ljubiteljice midi haljina i točkastog uzorka ove su ljetne sezone došle na svoju budući da aktualana ponuda vrvi ovim tipom suknje. Dolaze i u različitim krojevima pa se tako možeš odlučiti na asimetričnu, ukrašenu sitnim gumbima ili pak onu opasanu remenom. Priznajemo, stvarno su preslatke, a uz to i praktične pa nam je jasno zašto su mnogima upravo one favorit.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Zara (199,90 kuna , Stradivarius (199,90 kuna), Reserved (119,90 kuna)

2. Flower power

Ma kakva bi to ponuda ljetnih odjevnih artikala bila ako se u njoj ne bi našli oni s cvjetnim uzorkom? Tako se i u aktualnoj ponudi high street dućana može naći niz suknji s motivima iz biljnog svijeta. Budući da dolaze u cijelom spektru boja lako ih je kombinirati s komadima koje već imamo u ormaru, a i pravi su mamac za poglede.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjer: Pull&Bear (179,90 kuna), Mohito (189 kuna), Bershka (189,90 kuna)

Možda vas zanima 5 modela proljetnih jakni su ultra-popularni ove sezone, pronašli smo stvarno lijepe u trgovinama Rubrika Moda Moda

3. Miljenice u pastelu

U kategoriju miljenica, brojne žene svrstavaju plasirane suknje. Što se aktualne ponude tiče posebno se ističu one u pastelnim i svijetlim bojama. Riječ je o vrlo ženstvenom modelu koji će od omiljenog proljetnog komada vrlo lako premetnuti u neizostavni dio ljetnih odjevnih kombinacija. PS: imamo još jednu dobru vijest - plisirane suknje ove godine nalazimo u u kraćim modelima.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: H&M (oko 189 kuna), Stradivarius (199,90 kuna), Bershka (149,90 kuna)

4. Di si bila 2001?

Sjećaš li se dugačkih boho suknji koje su dominirale ulicama, plažama, ali i crvenim tepisima u prvom desetljeću 2000-ih? Izgleda kako su ponovno pronašle svoj put do pet minuta modne slave. Ako ih već posjeduješ, vrijeme je da ih iskopaš s dna ormara, a ako ih tek želiš posjedovati onda će te razveseliti vijest kako je aktualna ponuda uistinu raznovrsna pa ćeš osim monokromatskih komada moći nabaviti i one s upečatljivim printom.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Stradivarius (149,90 kuna), C&A (oko 120 kuna), Reserved (199,90 kuna)

Možda vas zanima Ponuda espadrila raznovrsnija je no ikad, a jedan model mogao bi postati golemi trend Rubrika Moda Moda

5. El classico

Traper je klasik u bilo kojem formatu i kroju! No, sve ljubiteljice kultne kratke traper suknje ovog će ljeta doći na svoje. Također je riječ o jednom odjevnom komadu vrlo zahvalnom za kombiniranje koji čini sjajnu osnovu urbanih kombinacija.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjer: Pull&Bear (139,90 kuna), Sinsay (89,90 kuna), Mango (169,90 kuna)

6. Čista elegancija

Za kraj smo ostavile suknje koje već na prvi pogled oduševljavaju dozom elegancije, a mogli bismo reći da izgledaju i "skuplje" no što to uistinu jesu. Riječ je o suknjama od satena koje prate liniju tijela u gornjem dijelu te se lagano šire prema krajevima padajući tik ispod koljena. Posebno su atraktivne one u snježno bijelim nijansama, a modno najhrabrije među vama možda se rado odluče i na one s animalnim printom.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Zara (119,90 kuna), Mohito (189 kuna), C&A (oko 220 kuna)

 

 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0