Moda

5 modela proljetnih jakni su ultra-popularni ove sezone, pronašli smo stvarno lijepe u trgovinama

  • Ako si prilikom proljetne generalke svoga ormara primijetila da ti je potrebna nova jakna, na pravom si mjestu
  • Zavirili smo u aktualnu ponudu high street brendova i izdvojile 5 modela jakni koje će biti pravi hit sezone
  • A po čemu se to kožne jakne i parke posebno ističu u odnosu na prošle sezone te zašto bi trebala nabaviti vjetrovku otkrij u nastavku

Vrijeme je za veliku reorganizaciju našeg ormara! Zimske kapute i debele pulovere zamjenjujemo lepršavim haljinicama i laganijom odjećom za van. Ako si u potrazi na novim modelom jakne, na pravom si mjestu! Analizirale smo aktualnu ponudu te ti otkrile kojih je to pet modela trenutno iznimno popularno

Možda vas zanima Ravne sandale ove sezone su predivne - pogledaj kakve smo sve modele pronašli Rubrika Moda Moda

1. Traper jakne

Traper jakne su jedan od onih vječnih komada koji uvijek iznova nađu svoje mjesto u našim ormarima. Ove sezone ponuda je raznovrsnija no ikad pa isključivo o tvojim modnim preferencijama ovisi hoćeš li odabrati kraći ili duži model te hoće li on biti strukiran ili predimenzioniran. Moramo priznati kako smo mi velike ljubiteljice dužih traper jakni koje se vežu remenom oko struka!

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Sinsay (149,90 kuna), Stradivarius (279,90 kuna), Bershka (199,90 kuna)

 

2. Kožne jakne u boji

Uz onu od trapera, motociklistička kožna jaka ubraja se u prave klasike. No, ovoga proljeća uz uobičajene crne posebno su atraktivne one u boji izvedene u pravoj, umjetnoj ili brušenoj koži. Ako si ljubiteljica pastelnih boja oduševit će te što Mohito u svojoj kolekciji ima čak tri pastelne verzije jakne od umjetne kože, dok će te u Orsayu dočekati jakne u imitaciji kože izvedene u čak pet različitih boja.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Mohito (199,00 kuna), Mango (899,00 kuna), Orsay (319,00 kuna)

Možda vas zanima Voliš kupovati u Zari? S ovih 9 trikova kupnja će ti se najviše isplatiti Rubrika Moda Moda

3. Safari parke

Posljednjih godina parke ne silaze s polica i iz ponude high street dućana. Iznimku ne predstavlja ni nadolazeća sezona. Ipak, primjetno je kako trenutno vlada trend tzv. safari parki, laganih, udobnih i očito - divnih krojeva.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Cropp (179,90 kuna), H&M (oko 300 kuna), Pull&Bear (229,90 kuna)

Možda vas zanima H&M ima kolekciju koja jako nalikuje Dolce & Gabbana komadima, ali nekoliko tisuća kuna jeftiniju Rubrika Moda Moda

4. Kratke prošivene jakne

U ovom slučaju riječ je o kraćem modelu jakni koji je uvelike inspiriran jahačkim stilom te ovisno o kombiniranju sjajno može pristajati uz poslovne, urbane, ali i sportske kombinacije. Budući da su napravljene od laganog materijala idealno je njima upotpuniti svoju proljetnu modnu kombinaciju jer nam mogu biti iznimno korisne u rana jutra i kasnu večer kada su temperature ipak nešto niže nego u ostatku dana. Osim različitih boja, možeš birati između modela s patentnim zatvaračem i onoga s gumbima.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Mohito (329 kuna), Sinsay (189,90 kuna), Reserved (159,90 kuna)

5. Vodootporne vjetrovke

Ovaj tip odjeće za van zorno pokazuje kako modni komadi mogu istovremeno biti iznimno praktični, ali i vizualno atraktivni. Vodootporne vjetrovke su lagane kako za nošenje, tako i za skladištenje. A najveći im je plus taj što nas uspješno štite od iznenadnih proljetnih pljuskova. Nadalje, riječ je  o komadu u koji je sjajno investirati budući da ga jednako dobro možeš nositi i u jesen.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: C&A (oko 452 kune), Zara (299,90 kuna), Reserved (449,90 kuna)

 

Photo: None

Komentari 0