Moda

H&M ima kolekciju koja jako nalikuje Dolce & Gabbana komadima, ali nekoliko tisuća kuna jeftiniju

  • Novom H&M kolekcijom prevladavaju limuni, a to nas je podsjetilo na brojne kolekcije Dolce & Gabbane
  • Dok su se cijene D&G modela kretale do nekoliko tisuća eura, ove komade možeš nabaviti po cijeni od 60 do 302 kune
  • Ova kolekcija bit će pravo osvježenje svakom ormaru te će mu dati dašak ljeta kojeg svi željno iščekujemo

Prije nekoliko godina brojni poznati nosili su komade iz Dolce & Gabbana kolekcije s uzorkom limuna. Već tada nam se jako svidio ovaj uzorak, no nije nam bila opcija ostaviti nekoliko stotina eura pa i više za jedan komad odjeće. H&M se sada pobrinuo da uživamo u ovom uzorku bez da potrošimo više od 300 kuna. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Možda vas zanima U Hrvatsku počinje dostavljati Monki, sestrinski brend H&M-a. Izdvojili smo komade koje želimo u svom ormaru Rubrika Moda Moda

Haljine

Kao i u svakoj kolekciji, tako i u ovoj možemo pronaći veliki izbor haljina. Od dugih, onih srednje dužine pa sve do kratkih haljina, izbor je velik. Na većini komada prevladava zeleno lišće te žuti limuni pa ti uz njih ne trebaju dodaci već neka jednostavnija torbica i cipele.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: 227 kn; 151 kn; 302 kn

Svaka od nas može pronaći i model koji joj se sviđa i odgovara njezinom stilu, a ove haljine idealne su za tople ljetne dane i večeri. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: 227 kn; 227 kn

Hlače i suknje

Kratke hlače, suknja i široke duge hlače odlično izgledaju u kombinaciji s bijelim košuljama i topovima, ali i s traperom. One odvažnije ih mogu kombinirati i sa topovima istog uzorka, no treba biti oprezan da se ne pretjera s limunima.
 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: 151 kn; 113 kn; 227 kn; 151 kn

Možda vas zanima Nećeš vjerovati što možeš sama uraditi s košticama limuna - isprobaj i uvjeri se Rubrika Life&style Life&style

Topovi

Crop top, obična majica kratkih rukava ili majica s preslatkim bretelama je sve što nam je potrebno preko ljeta. U kombinaciji sa suknjom istog dezena izgledat će kao komplet ili haljina, a vrlo se jednostavno može kombinirati i s ostalim komadima koje imamo u svojim ormarima.
 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: 75 kn; 75 kn; 113 kn

Kratki kombinezoni su jedan od onih komada koje volimo nositi za šetnje do plaže ili za ljetne večeri u gradu. Jednako dobro izgledaju uz sandale kao i uz tenisice. Ako još uvijek nisi sigurna da odjeneš nešto s ovim uzorkom, a jako ti se sviđa, imamo nešto i za tebe. Riječ je o zanimljivom rajfu uz koji ti neće biti potreban nakit. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: 264 kn; 60 kn ; 113 kn

Možda vas zanima Ovako možeš uz pomoć soka od limuna posvijetliti kosu, a da je ne oštetiš Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0