Moda

Drugi krug sniženja i do 80 posto: u Mango Outletu pronašli smo super komade do 100 kuna

  • Sniženja traju već neko vrijeme, no većina nas je jedva dočeka drugi krug kada su cijene još niže
  • Mango Outlet poznat je po svojim nižim cijenama, no sniženje od 80 posto nas je posebno razveselilo
  • Izdvojili smo nekoliko komada za koje nećeš morati izdvojiti više od 100 kuna, a pristaju svima

Svi mi volimo kupiti dobar komad odjeće po povoljnoj cijeni, pogotovo ako se radi o nekom klasičnom komadu koji ćemo moći nositi godinama i u različitim kombinacijama. Upravo nam je zato pažnju privuklo sniženje i do 80 posto u Mango Outletu. Puno odjevnih komada se može pronaći po cijeni do 100, 200, 300, a i više kuna, no nama je najviše zanimljiva prva brojka. Odlučili smo izdvojiti neke od ponuđenih odjevnih komada do 100 kuna. Ovim smo možda i tebi olakšali šoping, a za ostatak stvari pogledaj web trgovinu.

Crna haljina

Ovakva haljina je klasik s kojim ne možeš pogriješiti ni u kojoj situaciji. Uvijek dobro izgleda, a kombinirati je možeš na puno načina. Na stranicama Mango Outleta nama su se posebno svidjela ova tri modela koja su nosiva u svim godišnjim dobima. Crna haljina s bijelim točkicama izgleda jednostavno i efektno, a super izgleda uz detalje u žutoj, narančastoj, ružičastoj i drugim 'živim' bojama. Kraća haljina s remenom i rukavima do lakta, kao i haljina na preklop, idealna je za formalna, ali i neformalna druženja nakon posla. Ovi vječni modeli uklopit će se u svaki ormar i uvijek će biti dobra ideja kad ne znaš što odjenuti. 

 | Autor: miss7/pr miss7/pr S lijeva na desno: 89,90 kn; 99,90 kn; 79,90 kn

Možda vas zanima Od 100 do 200 kuna: 25 najljepših haljina sa Zarinog sniženja Rubrika Moda Moda

Haljine do koljena

Ako ti je dosta crnih haljina, onda su ovi modeli pravi izbor. Efektnog su izgleda pa odlično pristaju i toplijim godišnjim dobima kao i za razbijanje zimskog sivila. Haljina s cvjetovima je jedan od onih komada oko kojeg uvijek mozgamo, a na kraju se pokaže kao vrlo dobra investicija. Kao i klasična tamnoplava haljina na kopčanje koja imam dodatak remena. Maslinasto zelena haljina zanimljivog kroja daje safari izgled, a već ju zamišljamo na čizme iznad koljena kao i na gležnjače, a u toplijim danima uz traper jaknu i tenisice. 

 | Autor: miss7/pr miss7/pr S lijeva na desno: 89,90 kn; 79,90 kn; 79,90 kn

Puloveri

Puloveri su klasični zimski komad bez kojeg ne možemo zamisliti hladne dane. Obožavamo ih u svim bojama, uzorcima i modelima. Odlično izgledaju u ležernijim kombinacijama uz traperice, a isto tako mogu dati poseban šarm kad se kombiniraju sa suknjama, haljinama i hlačama. Bilo da se radi o V izrezu pa ga kombiniraš sa košuljama ili modelu k0oji je zatvoren na prsima. Ove sezone naš izbor su bež komadi kao i oni u ružičastoj i ljubičastoj boji jer super izgledaju i podignu svaki kombinaciju.

 | Autor: miss7/pr miss7/pr S lijeva na desno: 99,90 kn; 99,90 kn; 79,90 kn

Možda vas zanima Bluze s mašnom nosit će se i 2020.-e, a sad su na sniženju: ima ih i po 79 kuna! Rubrika Moda Moda

Klasične hlače

Na ovom sniženju oduševio nas je izbor hlača ravnog kroja, trapezica, ali i palazzo modela. Najtraženiji su to modeli hlača posljednjih nekoliko sezona, a svaka od nas može se pronaći u nekome od njih i izgledati kao milijun dolara. Ovi modeli više nisu rezervirani za poslovne prilike i da se nose uz košulje i sakoe, već se mogu kombinirati na razne načine. Dovoljna je jednostavna bijela majica i neke od ovih hlača i spremna si na sve što ti dan donosi. Super pristaju i na ravne cipele i tenisice, ali i na štikle. Ako još nisi, ovo je idealna prilika da si upotpuniš ormar s ovim bezvremenskim komadom. 

 | Autor: miss7/pr miss7/pr S lijeva na desno: 69,90 kn; 79,90 kn; 99,90 kn

Suknje

Alternativa hlačama u većini slučajeva dolazi u obliku suknji. Jednostavan komad koji je vrlo lako kombinirati, a odabirom pravog tipa, tvom tijelu daje sasvim novi izgled. I one odlično izgledaju uz tenisice za dnevne obaveze, ali i uz cipelu na petu za večernje izlaske. Uz njih možeš kombinirati košulje, majice, pulovere, što god ti srce poželi. Naš odabir je bila klasična plava traper suknja koja je jedna od onih basic komada koji trebaju našem ormaru. Jednostavna smeđa suknja koja seže do malo ispod koljena također je odličan izbor, kao i ova nježno ružičasta suknja koja svakom stajlingu daje dozu romantike. 

 | Autor: miss7/pr miss7/pr S lijeva na desno: 99,90 kn; 79,90 kn; 65,90 kn

 

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE":



 
Photo: miss7/pr

Komentari 0