Moda

Pletene haljine vladat će sezonom, a nikad nisu bile ljepše - pogledaj kakve smo našli u trgovinama

  • Pletena haljina idealna je ako želiš naglasiti opuštenu ženstvenost, a da ti je istodobno udobno 
  • Modni stručnjaci najavljuju veliki povratak ovog odjevnog predmeta, a on je sve samo ne dosadan!
  • Ove sezone pletenina izgleda nešto malo drugačije, a mi smo izdvojili ponudu iz naših high street dućana

Jedna od stvari kojoj većina nas daje prioritet kada je u pitanju odjeća je udobnost. A ima li što udobnije od pletenih mekanih haljina koji su i kroz protekle sezone pronašle put do vrha ljestvice naših prioriteta? Kako i ne bi kad ih zahvalno možemo iskombinirati u mnogim kombinacijama ovisno o raspoloženju ali i vremenskim prilikama. Uz visoke čizme na petu, gležnjače, tenisice idealno će ići midi ili maksi pletena suknja. Personalizirati je možeš i dodatkom puf jakne, trape jakne, kožnjaka ili jednostavno košuljom. Ovaj ženstveni komad koji podliježe svim modnim pravilima zapravo je prazno platno uz pomoć kojeg možemo oslikati našu modnu priču. 

Možda vas zanima 3 modna trenda zbog kojih se već veselimo jeseni Rubrika Moda Moda

Priznaj, iščekivanje jesenskih dana uz ovakve modnu poslasticu uopće teško ne pada. Da ti još više popravimo dan zavirili smo u ponudu high street brendova i izabrali nekoliko komada za inspiraciju. I da, ove sezone popularnije će biti bodycon pletene haljine koje prate liniju naših tijela, a za koje modni znalci predviđaju veliki povratak. Pravo je vrijeme da jednom takvom obogatimo naše ormare. 

Opuštena elegancija za svaku priliku

Detalji poput posebnog boda pletiva ili gumba, a još k tome i vezanje u struku, pletenoj haljini daju sasvim jedan profinjeni i elegantni izgled koji će djelovati senzacionalno u svakoj prilici. Pićence i opuštanje s frendicama nakon posla bit će još ugodnije, a svakako i stylish u ovim predivnim haljinama. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Zara (399,90 kuna), H&M (oko 225,00 kuna), M&M (oko 380,00 kuna)

Pletenina s pomakom

Tko kaže da su pletene haljine lišene ženstvenosti i prilike da svojim outfitom zasjenimo većinu u prostoriji? Dodaci na haljini poput volana od organze, neočekivani detalj poput naboranog raspora ili smjeliji izbor palete boja mogu biti pun pogodak i za važniju prigodu

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Zara (299,90 kuna), Orsay (oko 369,90 kuna), Stradivarius (149,90 kuna)

Opušteno naglašavanje ženstvenih oblina 

Bez obzira koliko provodiš vremena u teretani, ženstvene obline uvijek je lijepo proslaviti i izborom odjeće. Zato će idealno poslužiti pletena haljina jednostavnih krojeva koja će upravo laskati našim linijama tijela. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Stradivarius (149,90 kuna), Reserved (199,90 kuna), Stradivarius (149,90 kuna)

Imaš svog favorita?

Photo: Instagram/@rebel_london_style

Komentari 0