Moda

Tajice nikad nisu izgledale uzbudljivije: 5 odličnih modela koje nosimo 2022.!

  • Tajice nisu više rezervirane samo za najopuštenija izdanja!
  • “Uvukle” su se i u svakodnevne outfite pa ih možeš nositi čak i za večernji izlazak
  • Novi modeli koje smo pronašle odlično će se uklopiti u gotovo svaki tvoj outfit

Modni trendovi u zadnje su vrijeme postali ležerniji, a udobnost je često na prvom mjestu. Na takvom modnom planu, tajice svakako imaju prednost, a ove sezone modeli iz kolekcija high-street brendova zanimljiviji su no ikad!

Od tajica s prorezima, onih s trakom koju možeš nositi i preko obuće do kožnih tajica koje možeš nositi i u večernji izlazak, tajice trenutno možeš pronaći u mnogo modela, boja i uzoraka.

U nastavku pronađi pet odličnih modela tajica u kojima će ti biti udobno, a istodobno ćeš izgledati jako stylish!

1.    Tajice s prorezima

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LAUREN (@discodaydream)

Ovaj model tajica odličan je za kombiniranje s cipelama na visoku petu, ne samo na tenisice ili čizme. Na lijepu štiklu ovakve tajice izgledat će jako elegantno, a dobit ćeš najbolje od dva svijeta – udobnost tajica i izgled svečanijih hlača! Neki modeli dolaze i s patentnim zatvaračem na prorezu pa ih možeš zatvoriti ili otvoriti koliko ti se sviđa i kako najbolje pristaje tvojem outfitu.

Tajice s prorezima | Autor: Zara/Mango Zara/Mango S lijeva na desno: Mango (sad 129,90 kn); Zara (149,90 kn); Zara (179,90 kn)

2.    Tajice u neutralnim bojama

Crne tajice klasični su izbor s kojim ne možeš pogriješiti, no ponekad mogu postati i monotone. Zato je vrijeme da u svoju garderobu uvrstiš i par tajica u neutralnoj, bež, smeđoj ili krem nijansi. Sve ove neutralne boje jednako su nosive i udobne, baš poput crne, ali neće izgledati kao svaki drugi par, već će se zbog neuobičajene boje malo više istaknuti.

Prolaznica u upečatljivom oputfitu Možda vas zanima I tajice mogu biti elegantne! Pogledaj kako ih je ova prolaznica napravila adutom outfita Rubrika Moda Moda

3.    Tajice s trakom oko stopala

Iako su nekad korištene isključivo zbog praktičnosti, ovaj model tajica pronašao je svoje mjesto u ormarima brojnih pratiteljica modnih trendova. Tajice s trakom za stopala sad se nose s trakom preko dizajnerskih štikli ili udobnih mokasina. Sad ih možeš  kombinirati i s čizmama, a kad nam stigne toplije vrijeme i s natikačama ili sandalama.

Tajice s trakom oko stopala | Autor: Zara/Mango Zara/Mango S lijeva na desno: Zara (139,90 kn); Mango (sad 129,90 kn); Mango (sad 129,90 kn)

4.    Tajice s remenom 

Još jedan model koji spaja ležerno i elegantno su tajice s remenom ili pojasom. Visoki struk obavezan je kod ovog modela, a remen će podići jednostavnu formu ovih tajica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noor (@noore)

5.    Kožne tajice

Kožne tajice odlično podižu i najjednostavniji outfit i model su koji ćeš najlakše „zakamuflirati“ pod hlače. Kožne tajice u tvojoj će stilskoj kombinaciji biti moćan i upečatljiv modni komad oko kojeg ćeš lako izgraditi ostatak outfita!

Tajice su izvrstan i udoban dio jesenskog outfita Možda vas zanima Tajice možeš opet izvaditi iz ormara, a evo kako ćeš ih najbolje kombinirati ove jeseni Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@gisou

Komentari 0