Moda
Tajice su izvrstan i udoban dio jesenskog outfita

Tajice možeš opet izvaditi iz ormara, a evo kako ćeš ih najbolje kombinirati ove jeseni

  • Odlično podnose T-shirtove i sportske jakne, a mogu izgledati stylish u poslovnijim kombinacijama ili chic urbanim outfitima
  • Tajice se svakako isplati imati u ormaru, a  svojim jesenskim outfitima to pokazuju i mnoge fashionistice
  • Neka ti svakako budu pri ruci, a inspirirati se možeš odličnim sezonskim kombinacijama u nastavku

S obzirom na mogućnost bezbroj načina kombiniranja i njihovu udobnost, tajice su zacementirale svoje mjesto u ormarima. Iako će to mnogima biti prvi izbor u slaganju outfita za vježbanje, nema razloga da ih ne uključimo u sasvim fashion stajlinge.  Posebno dobro i efektno mogu izgledati u jesenskim kombinacijama, a pogledaj kako ih slažu neke od najvećih fashionistica s Instagrama. 

Možda vas zanima Blejzer i tajice dobar su spoj: 3 kombinacije kako isfurati ovaj trendovski look Rubrika Moda Moda

1. Oversize košulja

Zapravo ne možemo zamisliti niti jedan drugi odjevni premet koji bi bolje istaknuo raskoš oversize košulje. Ako ga iskombiniraš uz odgovarajuć nakit, u ovome outfitu zablistat ćeš u bilo kojoj dnevnoj ili večernjoj prilici. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lydia (@femmeblk)

2. Prošivena jakna

Kao jedan od najvećih hitova prijelaznog razdoblja, koji ćemo možda nositi i još dugo u zimu, je zanimljivo prošivena jakna s elementima vojničkog stila. Voluminoznosti i specifičnosti ove jakne najbolje će laskati udobne i jednostavne tajice. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jess (@_jessicaskye)

Tajice nisu samo za sport: Evo uz kojih 5 komada iz ormara ih možeš kombinirati za top izgled

3. Sasvim opušteno u blejzeru

Tajice uz tenisice, T-shirt i blejzer - i bit ćeš savršeno spremna za izazove kojima moraš doskočiti tog dana. Od sastanaka, preko kave s prijateljicom do večernjeg izlaska u kino - stylish udobnosti ti neće nedostajati. 

4. Pletene veste, puloveri...

Sasvim opuštenu kombinaciju osigurat ćeš si vestama i džemperima koji će se odlično slagati na tvoje tajice, posebno one s prorezima. 

5. Baloner

Vječno trendi baloner zapravo je odličan spoj s dugovječnim tajicama. Chic opušten stajling zapravo je prazno platno na kojem uz pomoć raznih dodataka možeš naslikati svoju modnu priču. 

Photo: Instagram/@mate.miljan

Komentari 0