Moda
Ulična moda na djevojkama u centru Zagreba

Ove prolaznice kombinirale su crnu kožu i bijelu pleteninu, kako efektno izgleda!

  • Toplo, udobno, stylish – trebali još nešto pridodati za savršenu modnu kombinaciju?
  • Baš u takvoj modnoj fuziji prošetale su se prolaznice u centru metropole, a  osvojile su nas sjajnim kontrastnim kombinacijama
  • Udobno i meko pletivo te glatki kožni predmeti rezultiraju posebnim šarmom koji je u ovom slučaju dodatno naglašen u crno-bijeloj kombinaciji, sjajno!

Složiti dobru odjevnu kombinaciju koja će plijeniti pozornost u centru metropole možda izgleda lako, ali to nipošto nije. Ipak, svakodnevno nas oduševljavaju prolaznice svojim maštovitim modnim pristupom. Ovaj put uočili smo odlične kombinacije dvije gradske cure koje su odlučile naglasak staviti na vrsnu kombinaciju tekstura – kožu i pletivo. Osim toga, naglasak na poigravanje dvije suprotstavljene testure dala je i crno-bijela kombinacija.

Možda vas zanima 5 modela cipela koje izvrsno idu uz pletene haljine i suknje. Pogledaj kombinacije! Rubrika Moda Moda

Jedna od djevojaka uskočila je u kožne tajice uz koje je obukla bijelu dolčevitu i ovu rokersko-nježnu priču zaokružila bijelim pletenim dugim kardiganom. Casual izdanje upotpunila je tenisicama s debelim džonom a preko tijela prebacila je torbu u smeđim nijansama. Nama ova kombinacija djeluje kao ekstremno udobno rješenje. 

Zanimljiva kombinacija kože i pletiva | Autor: Pixsell Pixsell Zanimljiva kombinacija kože i pletiva

Druga prolaznica odlučila se za pletenu bijelu haljinu do ispod koljena na koju nosi klasičnu crnu kožnu motorističku jaknu. Na opušteno kontrastno izdanje nosi tenisice debelih potplata, a u punim rukama pronašla je i mjesta za crnu torbicu s lancem.

Kakav seksi dnevni look! Zadranka sjajno kombinira komad odjeće koji je nekima možda već dosadio

Izgleda da je ova plavuša modne trendove upakirala na vrlo udoban način s vlastitim modnim potpisom. 

Zanimljiva kombinacija kože i pletiva | Autor: Pixsell Pixsell Zanimljiva kombinacija kože i pletiva

Osim što su oku vrlo ugodne ove kombinacije djeluju iznimno komforno. Ako si poželjela slične kombinacije isfurati u gradskim šetnjama ili čak na posao, dopusti da ste inspiriramo s nekoliko sjajnih bijelih pletenih komada koje smo uočili u ponudi highstreet dućana. 

Bijelo pletivo | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus Bijelo pletivo S lijeva na desno: Zara (299,90 kn), Stradivarius (199,90 kn), Reserved (229,90 kn), Bershka (199,90 kn)

Već ti je na pamet palo mnoštvo toplih i udobnih kombinacija, zar ne?

Photo: Pixsell

Komentari 0