Moda
Prolaznica izvrsno nosi kožnu košulju

Kakav seksi dnevni look! Zadranka sjajno kombinira komad odjeće koji je nekima možda već dosadio

  • Najviše volimo komade odjeće koje možemo nositi na više načina i u svim kombinacijama
  • No, kada nam ponestane inspiracije i naš trendi komad odjeće može završiti na dnu ormara – tada  nije loše inspirirati se tuđim sjajnim stylinzima
  • U tome nam je baš pomogla prolaznica u Zadru koja je na seksi i vamp način pokazala kako nositi kožnu košulju – pogledaj zašto su se za njom okretali na ulici

Koža ili danas njezina odlična i cruelty free imitacija teško da mogu sići s vrha ljestvica trendovske odjeće. Fashionisticama ostaje tek pričekati kakve to prilagodbe trebaju napraviti u svojim ormarima i stylinzima kako bi dale prostora najnovijem ‘kožnatom trendu’. Mnoge su tako odavno prigrlile i kožne košulje - zanimljiv komad odjeće se u ormare mnogih ušuljao već 2019. godine i tamo ostao zahvaljujući iskoristivim klasičnim i trendy elementima.

Prolaznica je plijenila pozornost u centru Zagreba Možda vas zanima Malo tko se nije okretao za ovim dvjema "kaubojkama" na zagrebačkoj špici Rubrika Moda Moda

Mnoge su je doživjele kao kao alternativu vječnoj klasičnoj kožnoj jakni, a mogle su je isfurati na gotovo sve: od jeans ili culotte hlača, plisiranih ili slip suknji...

Ipak, neke dame su hrabrije od drugih pa i njihovi outfiti privlače pozornost svojim maštovitim i odvažnim rješenjima. Jedno takvo pokazala je prolaznica u Zadru, a čim je ugledaš bit će ti i jasno zašto. 

Prolaznica izvrsno nosi kožnu košulju | Autor: Pixsell Pixsell Prolaznica izvrsno nosi kožnu košulju

Zgodna plavuša crnu kožnu košulju-jaknu nosi kao kratku haljinicu koju je učvrstila u struku. Zanimljiv trenutak - košulju nije sasvim zakopčala već dopustila da ispod nje proviruje haljina/suknjica/kratke hlače (ne vidi se dobro), a ukupni je dojam kao da je kožna košulja minica.

Samo dva komada trebaju ti za chic jesensko izdanje zbog kojeg jedva čekamo niže temperature!

Uz dojmljiv outfit, djevojka je kombinirala i crne gležnjače ravnih debelih potplata, a pogled je sakrila iz sunčanih naočala. Urbana kombinacija kojom je postigla seksepilan i pomalo vamp dnevni izgled, a u udobnost osigurala trendi gležnjačama (i kratkim komadom ispod košulje) omogućuju joj da doskoči bilo kakvom dnevnom izazovu.  

Kako bi i ti koračala sa zadovoljnim osmijehom na licu izdvojili smo nekoliko modela dugih kožnih košulja za inspiraciju, a koje smo pronašle u highstreet trgovinama.

Kožne košulje | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus Kožne košulje S lijeva na desno: H&M (oko 300,00 kn), Bershka (199,90 kn), Stradivarius (199,90 kn)

Vjerujemo kako ih vizualno već možeš iskombinirati sa svojim najdražim čizmicama, naravno, ne zaboravi obući i tople štrample!

Photo: Pixsell

Komentari 0