Moda
Jesenski modni trendovi

Samo dva komada trebaju ti za chic jesensko izdanje zbog kojeg jedva čekamo niže temperature!

  • Ubrzo nam kratki rukavi i kratke haljinice neće biti sasvim dovoljni, jesen je pred vratima
  • Idealno chic sezonsko rješenje od samo dva odjevna predmeta daju modni stručnjaci, a nećeš trebati puno shoppingirati
  • Kombinacija kožne i jakne i haljine nikad nije bila više neodoljiva – toliko je modela, tkanina i boja koji se mogu kombinirati, jedva čekamo!

Tko želi biti chic bez previše truda, a istodobno odavati dojam ležernosti i pristupačnosti, ove jeseni  na raspolaganju će mu biti kombinacija dva omiljena odjevna predmeta. Kožna jakna ne izlazi lako iz mode a za jesen, pokazale su već modne piste, posebno će biti atraktivne i modeli od brušene kože. Onaj tko iz ormara izvuče kožnu jaknu itekako će biti moderan ove jeseni pogotovo ako je iskombinira uz ljetnu ili laganu haljinu! 

U jesen ćemo ući s jaknama Možda vas zanima Iako je tek kolovoz jedna jakna već se istaknula kao jesenski hit, pronašli smo slične Rubrika Moda Moda

Bajkerski kožna jakna već je odavno postala urbani chic, a izvrsno se kombinira uz zaista mnoštvo modela haljina koje je iznjedrila 2021.godina. Postoji i razlog zašto je godinama omiljen predmet mnogih ljubiteljica mode. Mekoća kože na dodir djeluje poput kašmira (kvalitetom ne zastaje ništa manje ni umjetna koža), bezvremenski je komad robe i stvarno je isplatljiva investicija. 

Kombinacija haljinice i kožne jakne postala je modna klasika | Autor: AllSaints AllSaints Kombinacija haljinice i kožne jakne postala je modna klasika

Neovisno odlučiš li se za klasični crni kožnjak, možda onaj od brušene kože pastelnih boja ili odvažnu crvenu kožnu jaknu, lako ćeš složiti kombinaciju s haljinom koju već možda imaš u ormaru. Može se raditi o kratkoj, midi ili maksi haljini, s veselim uzorcima ili pak samo jednobojnima, slip haljinama, pa onim s volanima...  U velikom izboru zaista možeš sasvim izraziti svoju osobnost

Znamo kakve će se traperice nositi ove jeseni, odaberi komade za svoj ormar

Ovo chic rješenje za kraj ljeta i ususret jeseni mnogima će uštedjeti trud nakon prisilnog jutarnjeg ustajanja. Čak i s poluotvorenim očima, sigurni smo, moći ćeš odabrati haljinu koja će u kombinaciji s kožnom jaknom obarati s nogu!  

Možeš se i inspirirati ulovima iz high street dućana koje smo odabrali za tebe.

Kožne jakne idealan su modni izbor za jesen | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus Kožne jakne idealan su modni izbor za jesen S lijeva na desno: Stradivarius (199,90), Zara (299,90kn), Bershka (199,90kn), H&M (oko 450,00 kn)

U izboru kožnih jakni, za svakoga se može pronaći ponešto. Vatrena osobnost neće priznati niti jednu drugu boje osim crvene dok će ljubiteljice klasike bit odane crnoj, a trendsetterice neće propustiti priliku za nošenjem pastelno ružičaste jakne od brušene kože.

Lagane haljine se u kombinaciji s kožnom jaknom mogu nositi do dugo u jesen | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus Lagane haljine se u kombinaciji s kožnom jaknom mogu nositi do dugo u jesen S lijeva na desno: Stradivarius (199,90), Bershka (179,90kn), Zara (229,90kn), Reserved (249,90kn)

Cvjetni uzorci u kratkoj ili midi verziji haljine, slip satinirane haljine ili bijele haljinice koje će u jesen ponijeti posljednje note ljeta odlično se mogu kombinirati na kožnu jaknu. 

Jesi li već smislila svoju kombinaciju?

Photo: Shutterstock

Komentari 0