Moda

5 modela cipela koje izvrsno idu uz pletene haljine i suknje. Pogledaj kombinacije!

  • Još od prošle sezone pletenina je zauzela važno mjesto na modnoj sceni, a trend je još i ojačao ove jeseni
  • A pletene haljine najpoželjniji su komad, premda ne valja zaboraviti ni suknje i štrikane dvodijelne komplete 
  • Donosimo 5 modela cipela koje izvrsno izgledaju u kombinaciji s pletenim haljinama i suknjama

Jesen je savršena za vrlo nam dragi komad - pletenu haljinu. Ovaj praktičan, ugodan, topao komad jednostavan je za kombiniranje, a dobra je vijesti da u high-street trgovinama pletene haljine možeš naći po vrlo povoljnim cijenama. Bila to midi ili maxi haljina u klasičnoj crnoj, popularnoj camel boji ili pak nekoj žarkoj, uz različitu obuću izgledat će sasvim drukčije pa tako vrlo lako možeš mijenjati stajlinge. Izdvojili smo 5 modela obuće koja će upotpuniti tvoju kombinaciju s pletenom haljinom.

1. Visoke čizme na petu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Caroline Daur (@carodaur)

Čizme do koljena ove su se sezone pokazale popularnijima nego ikad, a jedan od omiljenih načina nošenja čizama je ispod midi haljina. Modne blogerice već su uskočile u omiljene čizme kombinirajući ih sa svojom pletenom haljinom. Čizme do koljena mogu imati tanku ili debelu petu, ovisno o modelu koji više voliš, no oba modela izvrsno će se uklopiti u s haljinom dajući stajlingu notu elegancije i ženstvenosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Eniswardrobe (@eniswardrobe)

Čizme iznad koljena Možda vas zanima Ako je vjerovati Zari, čizme iznad koljena su opet u fokusu Rubrika Moda Moda

2. Mokasine

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Caroline Daur (@carodaur)

Ove klasične ravne cipele odlično se slažu s pletenim haljinama. Mokasine će dodati dašak elegancije, ali i poslovnosti tvojoj kombinaciji. Ovaj je stajling kao stvoren za odlazak na posao. Idealno no za užurbane djevojke i žene koje mnogo toga moraju obaviti u jednom danu. Kombinaciju mogu podići i mokasine s debljim đonom ili ukrasnim lancima.

Prsluke ćemo ove jeseni viđati na ulicama Možda vas zanima Gucci voli komad odjeće koji možeš pronaći u djedovom ormaru, a mi smo ga potražili u dućanima Rubrika Moda Moda

3. Tenisice

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli lorna luxe (@lornaluxe)

Tenisice su danas apsolutno univerzalna obuća. Idu uz sve, nose se uz sve pa tako i uz pletene haljine i suknje. Ova obuća itekako dobro stvara ležerniji izgled, a svakako s njima nećeš riskirati neudobnost. Dobra preporuka je i odabir tenisica s malo većim potplatom, kao što to biraju mnoge influencerice.

4. Robusne gležnjače

Pitaš li trendseterice koja modna kombinacija ove jeseni najviše obećava, vjerojatno će sve do jedne reći - haljina i robusne gležnjače debelog traktorskog đona (koji smo isto nasljedili iz prošle sezone). Kad je riječ o kombinaciji haljine i čizama, pravila ne postoje, a popularne robusne čizme sada klasične kožne sa zatvaračem ili bez njega, glatke. Za mladalački izgled posebno će dobro pristajati kraću, mini pletenu haljinu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marianne Smyth (@smythsisters)

5. Elegantne čizmice

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ellie (@slipintostyle)

Od midi i maksi modela haljina koje uvijek krasi jednostavnost seksepilniji look možemo izvući ako ih kombiniramo s niskim čizmicama iznad gležnja i na višu petu. Kombinacija haljine i čizmica tijekom jesenske sezone donosi bezbroj različitih opcija. Klsične crne uvijek su odličan izbor, a također se možeš odlučiti za smeđe nijanse, ovisno o boji haljine.

Photo: Instagram@jessicaskye

Komentari 0