Moda
Prsluke ćemo ove jeseni viđati na ulicama

Gucci voli komad odjeće koji možeš pronaći u djedovom ormaru, a mi smo ga potražili u dućanima

  • Ponekad nas znaju iznenaditi, ali uglavnom modni trendovi su dosljedni u svome ponavljanju
  • I ove jeseni, kako je pokazao Gucci na svojim modnim revijama, nosit ćemo trend koji slobodno možemo potražiti u djedovom ormaru
  • Pleteni prsluci pokazuju se vrlo praktičnima, a zahvaljujući odličnoj ponudi u high street dućanima, moći ćeš ga iskombinirati baš na sve!

Biciklističke hlačice, tanga sandale, traperice s tregerima... ponekad je teško pratiti modne trendove. Ipak, čini se kako je u toj neobičnom bombardiranju novitetima nešto ipak stalno - nakon izvjesnog vremena u modu se vraćaju nekada popularni odjevni predmeti. Tako je i Gucci ponovo stavio naglasak na pletene prsluke kakve bi prije pripisale modnom zboru naših djedova. 

Možda vas zanima Jedan komad doista čini sve. Ukradite sjajni stilski trik od dvije mlade prolaznice iz Zadra Rubrika Moda Moda

Tko zna, možda u njegovom ormaru i pronađeš pokoji primjerak koji onda spretno možeš kombinirati na košulje, dolčevite, majice dugih ili kratkih rukava pa čak ih nositi i samostalno. Kombinacija je u istinu bezbroj. 

Pulovere volimo jer njima možemo realizirati i razna raspoloženja: od opuštenog (kombinirajući ih uz traperice) ili možda slatkog i zavodljivog ako ih nosimo uz suknju.

Odjevni predmet koji je povratak započeo još 2019. godine i ove sezone bit će must have komad u ormarima fashionistica. Provjerili smo high street trgovine u kojima se nudi zanimljiv izbor. 

Nove kolekcije uličnih brendova otkrivaju kako se ovaj komad vratio u modu! Donosimo najzanimljivije primjerke

Jednobojni prsluci u pastelnim bojama

Zaista su zahvalan komad odjeće kojim u trenu i bez previše razmišljanja možeš upotpuniti bilo koju jesensku i zimsku kombinaciju. Odaberi boju koja će najbolje dogovarati tvojoj puti!

Jednobojne prsluke vrlo je lako kombinirati | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus Jednobojne prsluke vrlo je lako kombinirati  Slijeva na desno: Reserved (159,90 kn), Asos (80,00 kn, na sniženju), Pull&Bear (149,90 kn), H&M (oko 113,00 kn)

Nešto upečatljiviji prsluci s uzorkom

Mogu biti i tvoj statement komad i zato su odlična investicija. Pronašli smo nekoliko vrlo zanimljivijih uzoraka. 

Prsluci s uzorkom trendovski su izbor ove jeseni | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus Prsluci s uzorkom trendovski su izbor ove jeseni Slijeva na desno: Bershka (199,90 kn), Mango(249,90 kn), Zara(229,90 kn), Pull&Bear (149,90 kn)

Imaš li svog favorita?

Photo: Instagram/@marianne_theodorsen

Komentari 0