Moda

Nove kolekcije uličnih brendova otkrivaju kako se ovaj komad vratio u modu! Donosimo najzanimljivije primjerke

  • Nove jesenske kolekcije vodećih high street brendova daju naznačiti kako se u modu vraća dobro poznati modni komad
  • Riječ je prsluku, a posebno su popularne duže prošivene varijante koje dolaze s praktičnom kapuljačom
  • Zavirili smo u aktualnu podnu i pronašli najzanimljivije komade, a na samom kraju ti otkrivamo i našeg modnog favorita

Sudeći prema aktualnoj ponudi, jesen pred nama bit će obilježena povratkom jednog modnog komada. Riječ je o prsluku, a nove dane njegove slave dale su naznačiti potekle zimske kolekcije.

Ipak, ovaj komad je u jesenskim kolekcijama vodećih brendova ulične mode zastupljeniji no ikad. O njegovoj popularnosti svjedoči i što su pojedini brendovi, poput Bershke i Pull&Beara, uveli zasebnu kategoriju "prsluci", kako bi svojim potencijalnim kupcima olakšali pretragu.

Možda vas zanima U Bershki sad možeš kreirati i naručiti personalizirane traperice - oduševljni smo idejom! Rubrika Moda Moda

 | Autor: PR/Ženeinovac PR/Ženeinovac

Primjeri: Reserved (259,90 kuna), Mohito (329,90 kuna), H&M (oko 300 kuna)

Među najpopularnijim modelima zasigurno su dugi prošiveni prsluci s kapuljačom. Dolaze u različitim nijansama, a mnogi od njih sadrže i praktične džepove idealne za pohranu stvari. Ispunjeni prsluci bez šavova nerijetko dolaze i sa zaštitom od vode i vjetra.

 | Autor: PR/Ženeinovac PR/Ženeinovac

Primjeri: Zara (399,90 kuna), Mohito (399,90 kuna), Mango (549,90 kuna)

Vrlo su atraktivni i modeli dužih prsluka koji su izvedeni od umjetne kože. Vjerujemo kako će ovaj model rado prigrliti sve fashionistice. P.S. Od njih možemo naučiti i brojne stilske tajne, a evo kako nose još jedan megapopularan odjevni komad - predimenzioniranu košulju. Više  o tome pročitaj u ovom članku:

Modne blogerice nude 7 načina kako kombinirati oversized košulju - inspiriraj se

 | Autor: PR/Ženeinovac PR/Ženeinovac

Primjeri: Reserved (259,90 kuna), Stradivarius (229,90 kuna), Zara (349,90 kuna)

Osim dužih modela, aktualna ponuda vrvi i onim kraćima, koji također dolaze prošivenom izdanju te onom od umjetne kože. No, ako mi moramo istaknuti svoga favorita onda pobjedu u ovoj kategoriji odnose dvostrani prsluci. Bez obzira na dužinu, mi jednostavno obožavamo ove 2u1 modele! Zašto bi nosili jedan kad možemo imati dvije opcije?

 | Autor: PR/Ženeinovac PR/Ženeinovac

Primjeri: Bershka (199,90 kuna), Zara (229,90 kuna), Pull&Bear (199,90 kuna)

Možda vas zanima Ako je suditi prema fotografijama sa špice, Zagrepčanke su jedva čekale uskočiti u čizme Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram/@marianne_theodorsen

Komentari 0